Napokon razvedeni

Prekinuli su 2017., no tek sad su se razveli: Ona nije viđena s drugim, a on osvaja samo mlađe žene

Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) +0 Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Josh Duhamel i pjevačica Fergie vjrnčali su se 2009. godine, a razvod su skrivali nekoliko mjeseci.

Glumac Josh Duhamel i pjevačica Fergie i službeno su se razveli.

Pogledaj i ovo Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Poljupci u zračnoj luci Dvije godine nakon što se rastao od supruge glumac potvrdio vezu s 20 godina mlađom manekenkom

Podsjetimo, par se počeo viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovu showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu.

Svega 9 mjeseci nakon romantične ceremonije striptizeta Nicole Forrester objavila je javno kako je Josh imao aferu s njom u svom hotelu u Atlanti, no kasnije se ispričala paru zbog neugodnosti, iako oni nikada nisu htjeli priznati tu aferu.

"Ovo nije prvi put da je neka striptizeta dobila veliki iznos novca kako bi lansirala lažnu priču u javnost vezanu za nekoga poznatog. Ova je priča presmiješna", izjavio je tada glumac.

Ipak, glumačko-pjevački par potvrdio je razvod u rujnu 2017. godine. Tijekom zajedničkih dobili su sina Axla kojemu je sada 6 godina, a upravo su zbog njega ostali u bliskim odnosima. "Nije mi bio plan rastati se, htjela sam biti zauvijek udana, no nažalost nismo uspjeli", otkrila je pjevačica u jednom intervjuu kroz suze ne otkrivajući prave razloge razvoda.

Par donedavno nije predao sve potrebne papire za razvod, pa ih je sud morao upozoriti da ako to ne naprave, ostaju u braku. A čini se kako je takav ultimatum utjecao na njih, jer prikupili su svu potrebnu dokumentaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fergie (@fergie) on

Markantni glumac nakon razvoda je viđan u društvu raznih mlađahnih ljepotica, a posljednjih mjeseci ne odvaja se od 26-godišnje bivše Miss SAD-a Audri Mari za kojom je navodno potpuno izgubio glavu.

S druge strane, njegovu bivšu suprugu od razvoda se nije uspjelo snimiti s nekim muškarcem, iako to nipošto ne znači da nema nikoga. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Plesna grupa No shame (Foto: Dnevnik.hr) +2 No Shame (Foto: Nova TV) Celebrity Poslije njihova pojavljivanja svi su pričali o djevojci s plavom kosom, no prepoznajete li brinetu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene