Poljupci u zračnoj luci

Dvije godine nakon što se rastao od supruge glumac potvrdio vezu s 20 godina mlađom manekenkom

Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Josh Duhamel, Eiza Gonzalez (Foto:Profimedia) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Audra Mari (Foto: Instagram) +0 Audra Mari (Foto: Instagram) Galerija

Josh Duhamel ljubi 26-godišnju bivšu Miss SAD-a Audri Mari.

46-godišnji holivudski glumac više ne skriva u koga je zaljubljen.

Pogledaj i ovo Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Novi početak? Rastali su se 2017. godine, a sada su uhvaćeni kako se grle: Slavni par se pomirio?

Josh Duhamel poznat je i kao bivši suprug slavne pjevačice Fergie s kojom ima sina Axla. Par je 2017. godine potvrdio da se razvodi, no do dan-danas nisu predali papire za razvod.

Zbog toga se dio obožavatelja nadao pomirenju para, koji je ostao u prijateljskim odnosima upravo zbog 6-godišnjeg sinčića. Iako pjevačica otad nije viđena s drugim muškarcem, na nedavno snimljenoj fotki činilo se kao da ima poveći trbuščić, no ispostavilo se da je riječ tek o kutu snimanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

I dok ona solira ili samo dobro skriva novog partnera, njezin se bivši suprug više ne skriva s novom djevojkom, koja je itekako poznata javnosti.

Radi se o prelijepoj Audri Mari, Miss Amerike 2016. godine, a fotografi su ih uhvatili kako se ljube u zračnoj luci u Torontu. Josh tamo snima novu seriju "Jupiter's Legacy", a Audri mu je doputovala u posjet. Par je nedavno viđen na večeri u poznatom restoranu Nobu, no dosad nisu javno potvrđivali kako su više od prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audra Mari (@audramari) on

 

Neposredno nakon razvoda Josh je bio u kratkoj vezi s još jednom mlađahnom ljepoticom, glumicom Eizom Gonzalez, no to nije potrajalo.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) +1 Sahar Tabar (Foto: Instagram) Celebrity Iranska "zombi Angelina Jolie" uhićena zbog niza optužbi, između ostalog i - bogohuljenja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene