Kakvi prizori!

Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

John Cena John Cena Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 John Cena - 2 John Cena - 5 John Cena - 2 John Cena - 3 John Cena - 1 John Cena - 4 +1 John Cena Galerija

John Cena snimljen je u samostojećim čarapama i mini suknji, a za to je imao dobar razlog.

Američki glumac John Cena snimljen je u svom dosad najneobičnijem izdanju, a u kojem je čini se, u potpunosti prihvatio svoju ženstvenu stranu.

45-godišnji John, koji inače nosi titulu velikog frajera i miljenika žena, snimljen je u samostojećim crnim čarapama, ultrakratkoj mini suknji i čizmama na petu, pritom pokazavši nevjerojatno mišićave noge koje su se posebno istaknule, a sve to na setu svog novog projekta "Ricky Stanicky" u Melbourneu u Australiji.

Radnja filma usredotočena je na Johnov lik Rickyja Stanickyja, što je zapravo ime imaginarnog prijatelja, kojeg su izmislila i ovjekovječila tri prijatelja tijekom nekoliko godina kako bi imali koga okriviti za svoje loše ponašanje. Međutim, kada njihove partnerice postanu sumnjičave, prisiljeni su angažirati glumca da oživi Stanickyja.

John je inače u sretnom braku sa svojom suprugom Shay Shariatzadeh koja je od njega mlađa 12 godina, a nedavno su viđeni u romantičnoj šetnji.

Upoznali su se početkom 2019. godine, a prvi put su snimljeni na romantičnoj večeri u njezinom rodnom Vancouveru u ožujku iste godine, dok je John bio u Kanadi na snimanju filma "Playing With Fire". Godinu dana kasnije par se vjenčao na privatnoj ceremoniji u Tampi na Floridi.

Iza Johna je i jedan neuspjeli brak s agenticom za nekretnine  Elizabeth Huberdeau, koji je potrajao od 2009. do 2012. godine.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević - 4 Dea Đurđević - 2 Dea Đurđević - 1 Dea Đurđević - 3 +16 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Srpskoj voditeljici autobus je otkinuo ruku, a nakon 22 operacije dogodilo joj se ono nemoguće!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 3 +25 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić osvanula u haljini s nikad dubljim dekolteom s kojeg nije bilo lako skinuti pogled: "Najljepša na svijetu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene