Stravična nesreća

Srpskoj voditeljici autobus je otkinuo ruku, a nakon 22 operacije dogodilo joj se ono nemoguće!

Dea Đurđević Dea Đurđević Dea Đurđević/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević - 4 Dea Đurđević - 2 Dea Đurđević - 1 Dea Đurđević - 3 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) +10 Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Galerija

Dea Đurđević prošla je 22 operacije nakon što joj je autobus otkinuo ruku, a sada je svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila važnu vijest.

Srpska voditeljica Dea Đurđević je prije četiri godine doživjela stravičnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, a sada je otkrila svojim obožavateljima kako će ju konačno moći opet koristiti.

Pogledaj i ovo Dea Đurđević (Foto: Instagram) Kakva upornost, bravo! Pola godine nakon nesreće u kojoj joj je otkinuta ruka, voditeljica skinula gips

Dea se oglasila na svom profilu na Instagramu i otkrila kako teče njezin oporavak i kako je prošla jedna od ukupno 22 operacije na kojima je dosad bila.

"Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci. Jučer mi je prof. dr Marko Bumbaširević operirao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtjevna operacija koju samo on može napraviti u Europi. Trebalo mi je puno da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osjećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu koristiti svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Magija. Zahvaljujem se i fantastičnom osoblju počevši od doktora, anesteziologa, sestara. Hvala vam na divnoj njezi i svim osmijesima. I ovo smo preživjeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najljepše smijemo i najjače se borimo", napisala je Dea.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official)

Dea je u veljači 2019. godine doživjela veliku tragediju kada je stradala u prometnoj nesreći, odnosno sudaru dvaju autobusa te triju automobila. Naime, voditeljica je imala lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg auta kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Voditeljica je hitno bila prevezena u bolnicu, a liječnici su se na sve načine borili da joj spase ruku te su u tome i uspjeli.

Upravo sam izašao iz operacijske sale i operacija je uspješno završena. Sada mogu reći da smo moj tim i ja spasili ruku. Također, cirkulacija je normalizirana. Bilo je mnogo šivanja, ali sve je dobro završilo", izjavio je tada za Blic doktor Marko Bumbaširević.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 3 +25 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić osvanula u haljini s nikad dubljim dekolteom s kojeg nije bilo lako skinuti pogled: "Najljepša na svijetu!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Jakub Lisa Jakub - 7 Lisa Jakub - 1 Lisa Jakub - 2 +5 Lisa Jakub - 6 Nekad i sad Od hit-filma prošlo je 30 godina, a evo kako danas izgleda slatkica duge kose i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene