incident koji se ne zaboravlja

Voditelj Oscara bocnuo Willa Smitha uoči dodjele na koju mu je zabranjen dolazak: "Ako sam veći, prebit ću ga na televiziji"

Jimmy Kimmel Jimmy Kimmel Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jimmy Kimmel Jimmy Kimmel Jimmy Kimmel Foto: (Jimmy Kimmel Twitter) Jimmy Kimmel iznenađenje u kinu (FOTO: Getty) Jimmy Kimmel (FOTO: Getty) +0 Will Smith, Chris Rock Galerija

Jimmy Kimmel voditelj je ovogodišnje dodjele Oscara, a uoči ceremonije našalio se na račun Willa Smitha i njegova incidenta od prošle godine.

Kao voditelj ovogodišnje dodjele Oscara, Jimmy Kimmel se prvenstveno nada mirnoj večeri, bez incidenata, nakon što je prošlogodišnju dodjelu obilježio fizički napad Willa Smitha na voditelja Chrisa Rocka.

Pogledaj i ovo Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Najgori intervju dosad? Je li ovo novi najčudniji trenutak na Oscarima nakon šamara prošle godine? Pogledajte što je to Hugh Grant priredio plus-size manekenki!

Pripremajući se za svečanost, Kimmel je istaknuo kako je optimističan oko toga da će večer biti mirna, prilikom čega je iskoristio novu boju tepiha i kao priliku za šalu.

"Mislim da odluka o tepih boje šampanjca umjesto crvenog pokazuje koliko smo sigurni da neće biti polivene krvi", kazao je Kimmel za The Hollywood Reporter.

Također je spomenuo kako se nada da publika može zaboraviti na prošlogodišnji incident i fokusirati se na samu dodjelu i proslavu kinematografije.

Kimmel je kazao i kako će se obračunati sa svakim tko ga proba zaskočiti, sve dok je veći od njega.

"Procijenit ću ga, i ako sam veći prebit ću ga na televiziji", našalio se.
Ipak, priznao je da bi pobjegao kada bi se radilo o Dwayneu Johnsonu, koji je zbog svoje masivne građe poznat i po nadimku The Rock.

Podsjetimo, Will Smith se na dodjeli Oscara 2022. popeo na pozornicu i ošamario voditelja ceremonije Chrisa Rocka zbog šale na račun ćelave glave njegove supruge Jade Pinkett Smith. Manje od sat vremena kasnije Smith je osvojio Oscara za najboljega glumca za ulogu u filmu "Kralj Richard".

Akademija filmske umjetnosti i znanosti, koja broji 9900 članova, odmah nakon dodjele osudila je postupke Willa Smitha, a zabranjen mu je i dolazak na dodjelu nagrada Oscar u periodu od 10 godina.

Smith se nekoliko mjeseci nakon skandala javno ispričao Rocku u videu koji je objavio na svojem profilu na Instagramu.

Zbog ovog incident, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara u pripravnosti će biti krizni tim.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 1 +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Celebrity Natjecatelj Plesa sa zvijezdama potpuno ogolio dušu: ''Voljeti nekog nije grijeh, ja to nisam birao, stvarno je bilo teško...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 6 Tamara Loos - 5 +21 Tamara Loos i Igor Mešin Celebrity Nova Tamarina haljina o kojoj će se pričati danima: Grubnić se odlučio za outfit potpuno suprotan prvoj emisiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene