uz nju nema labavo

Muž glumice koju je osvojio spasivši ju od pijanog tipa zadivio isklesanim torzom

Jake Gyllenhaal i Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal i Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) getty images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Gyllenhaal i Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon i Ava Phillipe (Foto: Profimedia) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) +0 Reese Whiterspoon (Foto: Getty) Galerija

Jim Toth devet je godina u braku s glumicom Reese Witherspoon i imaju sina.

Dok slavna glumica Reese Witherspoon (44) uveseljava fanove preporukama za knjige, njezin muž Jim Toth (50) ni zbog koronavirusa ne zanemaruje trening. 

Pogledaj i ovo showbuzz Na dodjeli nagrada FOTO Nisu im smetali tuđi pogledi - Ljubili se pred svima

Jim je viđen u utorak kako trči u Malibuu uz plažu, a u sportskom izdanju rijetko ga je tko prepoznao. Toth, koji inače radi kao agent i lovac na talente, bio je bez majice, u crnim hlačama i tenisicama te je nosio retro naočale. 

Inače, Jim je od 2011. u braku s Reese i imaju sina Tennesseeja (7). Supružnici, između kojih je 29 centimetara razlike u visini, upoznali su se zbog posla. Naime, glumica je klijentica agencije u kojoj Jim radi, a oboje su bili na zabavi zajedničkog prijatelja. 

"Neki jako pijani tip mi se upucavao i radio idiota od sebe. Vikao je na mene i govorio 'Ne znaš me' i pritom gurao svoj prst u moje lice. I da, mislim si ja, da, ne poznajem te. Tada je Jim uletio i rekao: 'Oprosti mom prijatelju. Nedavno je prekinuo vezu.' Jim je stvarno dobar prijatelj jer ga je izvukao iz takve situacije. Takav je on, divan čovjek", ispričala je glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of the best birthdays ever!🎈So many thoughtful, beautiful, heartfelt messages from so many of you! Some poems, a home cooked meal, a wonderful performance from my friend, a long nature walk with my family...all gifts from the heart. 🥰Thank you to all of you for making me feel so LOVED! I’m a very lucky lady. 💕💫🎂

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Reese i Jim započeli su vezu početkom 2010. ubrzo nakon što je ona prekinula s kolegom Jakeom Gyllenhaalom. Witherspoon je svojedobno otkrila da ju je Toth brzo osvojio. 

"Rekao mi je da će mi svaki dan pokazivati koliko dobar partner može biti. Obećao je brinuti se o meni. Ostala sam iznenađena jer nikada u životu nisam imala nekoga takvog", ispričala je glumica. Osim njegove zrelosti istaknula je da ju je oduševio i svojim humorom. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) Slika Tereze Kesovije iz prošlosti (Foto: Dnevnik.hr) +0 Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Celebrity Tereza Kesovija oštro kritizirala nedavni događaj koji ju je jako naljutio te ispričala kako se snalazi u karanteni

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene