U sretnom braku

Pomagala mužu da stane na noge: Ovom slavnom paru razlika od 25 godina ne znači baš ništa

Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) +0 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: AFP) Galerija

Rupert Murdoch ima 88, a Jerry Hall 63 godine. Par se vjenčao 2016. godine.

Jerry Hall, nekadašnja ljepotica i model s naslovnica, koja je poznata i kao bivša žena Micka Jaggera, ovih dana uživa na Barbadosu s 25 godina starijim suprugom Rupertom Murdochom.

Pogledaj i ovo Rupert Murdoch i Jerry Hall Je li moguće? Nagađa se koji je pomalo bizaran razlog razvoda 92-godišnjeg milijardera i bivše manekenke

Iako on ima 88 godina, a ona 63, ako je suditi prema fotografijama s plaže, ta razlika ne znači im baš ništa.

Naime, par se dobro zabavljao u moru, a kad je Rupertu trebala pomoć da stane na noge i izađe iz vode, Jerry je bila tu.

Znatiželjni pogledi nisu im nimalo smetali, pa su tu i tamo izmijenili i pokoji poljubac, a Jerry i dalje izgleda nevjerojatno u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu.

Jerry i Ruperta upoznala je njegova nećakinja, a zaručili su se u siječnju 2016. godine nakon samo 4 mjeseca veze. Vjenčanje je uslijedilo iste godine.

Milijunašu je to četvrti brak, a Jerry je prije njega bila u braku s Mickom Jaggerom, s kojim je dobila i četvero djece. Par je u braku bio više od 20 godina, a rastali su se 1999. godine zbog Mickove nevjere i izvanbračnog djeteta s brazilskom manekenkom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene