Krenuli dalje

Bivši obožavani holivudski par zahladio odnose? "Nju nije briga što on radi i s kim!"

Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +0 Jessie J (Foto: Profimedia) Galerija

Channing Tatum i Jenna Dewan upoznali su se 2006. godine na setu filma "Step Up".

Njih su smatrali savršenim holivudskim parom.

Pogledaj i ovo Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Više se ne kriju Pjevačici očito ne smeta što izgleda identično kao njegova bivša, jer su konačno potvrdili vezu

Radi se o glumačko-plesnom paru Channingu Tatumu i Jenni Dewan koji su šokirali obožavatelje kada su u travnju ove godine potvrdili da se razvode nakon 9 godina braka.

Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Par, koji ima i kćerkicu Everly, slovio je za jedan od najstabilnijih među slavnima, a upoznao se na setu hit filma "Step Up" 2006. godine. Vjenčanje je održano tri godine kasnije, a sve ove godine za njih se nije vezao niti jedan skandal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

"Osjećam se čudno jer ovu vrstu informacije moram podijeliti sa svijetom, no to je jednostavno dio života kakav smo Channing i ja odlučili voditi, ali ujedno smo zbog toga sretni i zahvalni. Živimo u vremenu kada se informacije i činjenice lako iskrivljuju, pa smo željeli da sve saznate iz prve ruke. Naime, Channing i ja zajedno smo odlučili da ćemo se razići. Prije mnogo godina jako smo se zaljubili i zajedno proveli nevjerojatne životne periode. Apsolutno se ništa nije promijenilo u tome koliko volimo jedno drugo, ali ljubav je jedna lijepa avantura koja nas je u nekom trenutku odlučila odvesti različitim putevima. U našoj odluci nema nikakvih tajni, došlo je samo do toga da smo shvatili da je došlo vrijeme da malo razmislimo o svemu i živimo najsretnije i ispunjene živote koliko god je to moguće", objasnila je Jenna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Nedavno je otkriveno i kako glumac ljubi poznatu pjevačicu Jessie J koja izgledom neodoljivo podsjeća na Jennu, no čini se kako bivšu suprugu nije nimalo potresla ta činjenica, jer i ona ima novog dečka koji nije slavan. No promijenio se ton kojim priča o bivšem psrtneru koji je iznenadio njihove obožavatelje,a te je stvari otkrila bliskim prijateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

"Znala je da Channing ima novu djevojku i prije nego što je javnost saznala. To joj je otkrio zajednički prijatelj, no Jennu nije briga što on radi i s kim dokle god ne ugrožava svoj odnos s kćeri", otkrio je nepoznati izvor. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene