Još jedan slučaj...

Tko bi se nju usudio taknuti? Diva bila žrtva seksualnog predatora: "Želio mi je vidjeti grudi..."

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez još je jedna slavna dama koja je podijelila svoje mučno sjećanje na dan kada je doživjela seksualno uznemiravanje.

Pokret svjedočanstava slavnih žena, pjevačica i glumica, koje su doživjele seksualno zlostavljanje sve više se širi, a sada je i Jennifer Lopez, najveća latino diva današnjice, otkrila kako je i ona doživjela neprilično ponašanje jednog redatelja. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck sve je to sumnjivo! Preokret u kratkom roku: Lopez i Affleck usred glasina o razvodu snimljeni skupa, a nije se samo to promijenilo!

Naime, Jennifer je otkrila kako je bila žrtva redateljeve znatiželje, tj. njegova zahtjeva da ju vidi golu - iako za to nije bilo opravdanog razloga. 

Tijekom okruglog stola magazina Hollywood Reporter na kojem je sudjelovala s kolegicama Scarlett Johansson, Rene Zellweger, Lupitom Nyong'o, Awkwafinom i Laurom Dern, gdje su raspravljale o svojim iskustvima, otkrila je kako je prošao neugodan susret s redateljem koji je htio da se skine.

"Tražio je da mu pokažem grudi. A ja sam mu rekla da nismo na setu i rekla sam ne. Zauzela sam se za sebe. Smiješno je jer se sjećam da sam u tom trenu počela paničariti", ispričala je Jennifer.

Dodala je da je za to vrijeme u prostoriji s njima bila i kostimografkinja.

"Rekao mi je to pred drugom ženom i ja sam rekla ne. Srećom, čini se da je odrastanje u Bronxu izašlo iz mene. Rekla sam mu: ne moram ti pokazivati sise, neću. Možeš ih vidjeti na setu", ispričala je.

Otkrila je i da se kasnije ispričao, no da smatra da ju je to postavljanje granice spasilo.

"Ako popustiš, misle da mogu raditi što hoće. No budući da sam postavila granicu i rekla ne, povukao se i kasnije se ispričao", zaključila je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙 @hustlersmovie @hollywoodreporter #Ramona

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene