ima jedan trik!

U 53. godini objavila vrući video i opet ostavila sve u nevjerici: Pa, kako je moguće da tako dobro izgleda?

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 8 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +23 Jennifer Lopez i Ben Affleck Galerija

Jennifer Lopez pohvalila se zategnutim oblinama u različitim bikinijima.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez podijelila je na svojem profilu na Instagramu video u kojem pozira u različitim badićima i kostimima za nastupe.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

U videu je posebnu pozornost privukla njezina zategnuta stražnjica, koja je njezine pratitelje ostavila bez daha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"#SummerOfBooty#SomethingIsComing", stajalo je u opisu, a riječ je zapravo o videu koji je novi teaser za njezin brend "JLO Beauty".

U pozadini smo mogli čuti pjesmu Sexy Body, koju pjeva u suradnji s Pitbullom.

"Goriš", "Čekaj nešto novo dolazi?!", "Nevjerojatna si", "Lijepa si", "WooW", "Divna", pisali su joj njezini vjerni fanovi ispod objave.

Na internetskoj stranici njezina brenda "JLO Beauty" vidljivo je da se njezini novi proizvodi sastoje od maslinova ulja. U ponudi ima maske za lice, serume, kreme za lice, kreme za oči, a mogu se već naručiti i nova dva proizvoda - ulje za sunčanje i krema za samotamnjenje.

Cijena jednog proizvoda kreće se do 100 dolara, što je oko 700 - 800 kuna.

JLO Beauty prvi put je predstavljen u siječnju 2021. godine, kada je otkrila da je za tajnu njezina mladolikog izgleda isključivo zaslužno maslinovo ulje, koje sada koristi kao glavni sastojak za sve svoje kozmetičke proizvode. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 3 Deva Cassel - 5 +9 Deva Cassel - 6 Zanimljivosti Lijepa kći bivšeg kontroverznog para odrasla je u pravu ljepoticu, na prvu je vidljivo od koga je naslijedila izgled!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene