na lokaciji koja oduzima dah

Rozgi zbog ovih fotografija stižu ponude za udaju: "Da nisam mlađi 31 godinu od vas, oženio bih vas Jelena!''

Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga i Mia Dimšić Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 +19 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga javila se svojim obožavateljima s nepoznate lokacije, a zbog novih fotografija nižu se komplimenti koje dobiva na račun ljepote.

Jelena Rozga objavila je na svom profilu na Instagramu fotografije kakve na njezinu profilu već neko vrijeme nismo vidjeli, a na kojima opušteno pozira u idiličnom okruženju.

Pjevačica nije otkrila lokaciju na kojoj su snimljeni, ali izgleda da je riječ o jednom luksuznom hotelu, a na njima nosi pripijenu haljinu s golim ramenima i u kojoj je do izražaja najviše došao njezin uski struk.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Prekrasna", "Baš si lijepa, ljubim te", "Ljepota", "To je taj pogled", "Kraljice prekrasna", "Lijepa kao uvijek", "Graciozna", "Da nisam mlađi 31 godinu od vas, oženio bih vas Jelena", "Najljepša od najljepših", dio je komentara koje je dobila.

Jelena je ovo ljeto provela radno održavajući koncerte diljem regije, a u kolovozu je proslavila i 46. rođendan, a na domaćoj sceni pojavila se prije čak 27 godina.

Rođena je 23. kolovoza 1977. godine u Splitu, a prije nego što je zaplivala pjevačkim vodama, bavila se baletom. Ples je napustila 1996. godine, kada je postala pjevačica legendarne grupe Magazin, u kojoj je zamijenila Danijelu Martinović, da bi se 2006. godine upustila u solo karijeru.

S godinama je oko sebe okupila i golemu vojsku vjernih fanova, kako u Hrvatskoj, tako i šire, pa je tako 2022. uspjela rasprodati zagrebačku Arenu, a zatim ranije ove godine i Štark Arenu u Beogradu.

Ono čime uvijek intrigira javnost je i njezin besprijekoran izgled, a pogotovo pažnju privlače njene vitke duge noge u koje uvijek svi gledaju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 5 +27 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari navukla crvene kupaće tangice pa uz poznate stihove objasnila da ljeto za nju još nije gotovo!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke razotkrile kako zvijezda "Baywatcha" stvarno izgleda s 55 godina, ali ona od ovakvih objava ne odustaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene