Pogledajte kako se mijenjala

Jelena Rozga na sceni je prisutna više od polovice svojeg života, a jedan detalj o sebi koji kopka javnost oduvijek je uspješno skrivala!

Jelena Rozga Jelena Rozga Duje Klaric/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga +24 Jelena Rozga i Stjepan Hauser Galerija

Jelena Rozga više od polovice svojeg života provela je na sceni, a povodom njezina 46. rođendana prisjetili kako se mijenjala tijekom karijere.

Pjevačica Jelena Rozga proslavila je 46. rođendan, a na domaćoj sceni pojavila se prije čak 27 godina.

Rođena je 23. kolovoza 1977. godine u Splitu, a prije nego što je zaplivala pjevačkim vodama, bavila se baletom. Ples je napustila 1996. godine, kada je postala pjevačica legendarne grupe Magazin, u kojoj je zamijenila Danijelu Martinović, da bi se 2006. godine upustila u solo karijeru.

Da je to bila dobra odluka, dokaz je Porin za Hit godine koji je 2011. godine osvojila za pjesmu "Bižuterija" s istoimenog albuma na kojem su se našli i brojni drugi hitovi poput "Rodit ću ti 'ćer i sina", "Daj šta daš (Razbijači čaša)" i "Ona ili ja".

S godinama je oko sebe okupila i golemu vojsku vjernih fanova, kako u Hrvatskoj, tako i šire, pa je tako 2022. uspjela rasprodati zagrebačku Arenu, a zatim ranije ove godine i Štark Arenu u Beogradu.

Također, baš na njezin rođendan stigla joj je i lijepa vijest da je rasprodan i njezin koncert u Novom Sadu, čime se pohvalila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

A ono čime od početka karijere intrigira javnost je njezin ljubavni život o kojem se ne zna gotovo ništa, i jedini poznati muškarac u njezinom životu bio je violončelist Stjepan Hauser.

Par je bio u vezi od 2015. do 2017. godine, a poslali su i zajedničko priopćenje o prekidu.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", poručili su tada Hauser i Rozga.

Pjevačicu se neko vrijeme u medijima povezivalo i s Ivanom Huljićem te Ivanom Pažaninom, no te je napise demantirala, a njezin ljubavni život do danas je ostao prava enigma.

Kako se Rozga mijenjala tijekom karijere, pogledajte u našoj galeriji, gdje smo izdvojili hrpu njezinih starih fotografija.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene