Otkrila istinu

Jelena Rozga oglasila se o vezi s 12 godina mlađim Beograđaninom: "Kažu da je mlad, a još i zgodan"

Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga i Tonči Huljić (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Rozga oglasila se na društvenim mrežama o navodnoj ljubavnoj vezi s tajanstvenim Beograđaninom.

Srpski mediji raspisali su se o ljubavnoj vezi naše pjevačice Jelene Rozge i 12 godina mlađeg Beograđanina koja je navodno započela ovog ljeta.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Blic piše da je riječ o konzultantu kojeg je Jelena upoznala preko zajedničkih prijatelja.

"Razlika od 12 godina nije im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Nakon Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost", izjavio je anonimni izvor srpskog Storyja i dodao kako Jelena svog odabranika i dalje planira držati daleko od javnosti jer želi da njihova veza bude tajna.

Sada se o svemu se oglasila i sama Jelena, i to komentirajući na Instagramu šuškanja o tome da ima dečka.

"Piše se da imam dečka, opet. Kažu da je mlad, a još i zgodan. Ako ga netko poznaje, neka mi se jave, voljela bih ga i ja upoznati", napisala je Jelena i tako jasno svima dala do znanja da je očito i dalje slobodna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Posljednja Jelenina veza za koju javnost zna jest ona s hrvatskim violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula u rujnu 2017. godine nakon dvije i pol godine veze. Par je prvi put u javnosti bio viđen na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015., a o svojoj su romansi nakon toga događaja ubrzo i javno progovorili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene