otvorila dušu

Jelena Rozga progovorila o ljubavi i priznala zašto je već godinama sama: "Želim da mi život bude lijep"

Jelena Rozga Jelena Rozga Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 3 Maja Šuput, Jelena Rozga, Izabel Kovačić Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga u Beogradu - 5 Jelena Rozga u Beogradu - 2 +0 Jelena Rozga - 1 Galerija

Jelena Rozga je u emisiji "Grand news" otkrila da nije u ljubavnoj vezi, pa je objasnila i zašto je već dugo sama.

Ljubavni život pjevačice Jelene Rozge već godinama intrigira javnost.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Njezina zadnja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom s kojim je prekinula nakon 2017., nakon što su skupa bili dvije godine, a od onda je svoju privatnost skrivala koliko god je mogla.

No pjevačica je sada priznala da je sama, a objasnila je i zašto.

"Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo, priznala je pjevačica u emisiji "Grand news",prenosi Avaz.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong 2022 Eurosong 2022 Vladana Vladana +10 Vladana Zanimljivosti Skandal na Eurosongu: Šest zemalja varalo u finalu, među njima je i jedna iz našeg susjedstva!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 +8 Lidija Bačić - 6 Celebrity Lidija Bačić raskopčala gumbe na pripijenoj haljinici i servirala nikad raskošniji dekolte!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene