"Znači kaaj?"

Jedna od naših najuspješnijih influencerica mamila je uzdahe u ultrakratkoj haljinici koja je pokazala baš sve potrebno!

Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 3 Domagoj Karačić 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 4 Jelena Perić Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 5 Jelena Perić - 6 +20 Jelena Perić - 7 Galerija

Jelena Perić pozirala je u kratkoj bijeloj haljinici s prorezima i tako istaknula svoje prezgodne noge, a imala je i povoda za sređivanje.

Influencerica Jelena Perić užarila je Instagram svojim novim fotografijama u bijeloj haljinici. 

Pogledaj i ovo Jelena Perić uspoređuju je sa svjetskom zvijezdom Gledali smo je u našem hit-showu, nakon čega je doživjela i ljubavni brodolom, a sada mami uzdahe fotkama s ljetovanja!

Pažnju je odmah privukao njezin bogati dekolte, a ni preplanula linija nije mogla proći nezamijećeno.

A zbog čega se ovako sredila, Jelena je otkrila odmah ispod fotografije. Naime, outfit je bio namijenjen za proslavu njezinog rođendana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

"Vanzemaljski", poručila joj je Gabriela Pilić, "Znači kaaaj" nadovezala se Lana Klingor-Mihić.

"Auuu", "Goriš", "Mačko", "Ženo", "Predivna Jelena", "Blistaš", "Savršena", pisali su joj pratitelji.

Inače, Jelena je prošle godine prekinula trogodišnje zaruke s nogometašem Igorom Bubnjićem.

Par zajedno ima sina Tea, a zaručili su se 2019. godine, dok je Jelena bila trudna. Upoznali su se preko Facebooka i bili su dosta tajanstveni oko svoje veze te su se rijetko u javnosti pojavljivali zajedno, no ona nam je otkrila pokoji nepoznati detalj.

"Nije da sam tajnovita, ali poštujem njegovu odluku da se ne želi eksponirati. Nisam ni ja netko tko voli baš sve dati na pladnju i u tom segmentu volim odvojiti poslovno od privatnog. Skladan smo par i nadopunjavamo se sa svim vrlinama i manama iako to ne pokazujemo na društvenim mrežama", ispričala je Jelena za DNEVNIK.hr ranije prošle godine.

Jelenu smo gledali u prošloj sezoni "Ples sa zvijezdama", u kojem je dogurala do samog finala sa mentorom Markom Mrkićem, a Igor joj je često bio podrška iz publike.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 +31 Ivana Knoll - 6 Celebrity Posebno seksi izdanje Ivane Knoll: Raskošne grudi u prvom su planu, a i pozadinu je pokazala u punom sjaju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 4 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 1 +26 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić oduševila objavom seksi fotke na Instagramu, sve je objasnila: ''Ovo je bilo prije scene seksa''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene