"vrlo sam zahvalna..."

Jelena Đoković pohvalila se novim poslovnim angažmanom, evo u kojoj ulozi se okušala prvi put!

Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 4 Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 1 Jelena i Novak Đoković - 6 Jelena i Novak Đoković - 7 Jelena Đoković +19 Novak i Jelena Đoković - 2 Galerija

Na društenim je mrežama Jelena Đoković pokazala trenutke iz studija gdje je darovala svoj glas jednom animiranom filmu.

Jelena Đoković supruga je jednog od najboljih tenisača na svijetu - Novaka Đokovića, a osim toga, u interesu je javnosti i zbog svojih brojnih istupa o aktualnim i važnim temama u društvu. 

Sada se na Instagramu pohvalila svojim novim poslovnim poduhvatom. Naime, Jelena je za jedan od likova posudila glas u animiranom filmu "U mojoj glavi 2". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

"Vrlo sam zahvalna na nezaboravnom iskustvu kratkog sudjelovanja u 'U mojoj glavi'. Upravo sam čula da je veliki hit širom svijeta, a u Srbiji je oborio rekord za 10 dana emitiranja (gledalo ga je preko 60 tisuća ljudi). Volim što postoje ovako korisni crtani filmovi, ne samo za djecu, već i za nas odrasle. Tko je gledao - zna o čemu pričam ", napisala je ona u opisu videa u kojemu je prikazala trenutke iz studija. 

Inače, Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

Pogledaji ovo Novak i Jelena Đoković - 1 Celebrity Zaljubljeni Đoković zapjevao je svojoj Jeleni veliki hit Zdravka Čolića, s lijepe supruge nije skidao ni pogled ni ruke!

Pogledaji ovo Novak i Jelena Đoković - 1 Celebrity Ovako je Novak Đoković opisao svoju suprugu povodom posebnog dana, na ove riječi bi malo tko ostao imun!

Pogledaji ovo Jelena Đoković - 7 Celebrity Kako je Jelena Đoković izgledala prije braka s Novakom? Promjene su vidljive, ali nešto je ipak ostalo isto!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Mate Rimca - 4 Obitelj Mate Rimca - 3 Obitelj Mate Rimca - 1 Obitelj Mate Rimca - 2 +25 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 9 Celebrity Tko su roditelji Mate Rimca? Majka je direktorica nekoliko tvrtki, a otac je nedavno nepravomoćno osuđen

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Lazić i Katarina - 5 Darko Lazić i Katarina - 4 Darko Lazić i Katarina - 2 Darko Lazić i Katarina - 1 +28 Darko Lazić i Katarina - 2 Celebrity Ovako izgleda luksuzna kuća srpskog folkera, opasana je zidinama, a o domaćinstvu brine njegova majka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene