neka druga vremena

Kako je Jelena Đoković izgledala prije braka s Novakom? Promjene su vidljive, ali nešto je ipak ostalo isto!

Jelena Đoković - 7 Jelena Đoković - 7 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković Jelena i Novak Đoković Jelena i Novak Đoković - 5 Jelena i Novak Đoković - 6 Jelena i Novak Đoković Jelena Đoković - 1 Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković Jelena Đoković i dadilja - 2 +20 Jelena Đoković - 7 Galerija

Jelena Đoković oduvijek je bila na glasu kao skromna djevojka, a evo kako je izgledala i čime se bavila prije nego što je upoznala današnjeg supruga Novaka Đokovića.

Jelena Đoković supruga je jednog od najboljih tenisača na svijetu - Novaka Đokovića. 

Prije nego što je uplovila u ljubavnu vezu s uspješnim sportašem, bila je potpuno nepoznata javnosti, ali i nakon što je svijet saznao za njihovu romansu, ona se nije često pojavljivala na njegovim turnirima. 

Jelena Đoković bila je studentica ekonomije i financija na fakultetu u Milanu. Samo jedna godina na tom fakultetu stoji oko 5000 eura, ali Jelena je, kao i većina srpskih državljana koji studiraju na Bocconiju, dobila stipendiju toga fakulteta.

Dane je provodila u Milanu te je živjela u studentskom domu s nekoliko cimerica. Zbog mnogo obaveza na fakultetu Jelena nije pratila Novaka na turnirima, ali je svog partnera podržavala preko televizijskog ekrana.

Kao i ranije, Jelena je i danas poznata po svojoj skromnosti i decentnom izgledu, a oduvijek je u javnosti govorila o važnim i aktualnim temama u svijetu. 

Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

Pogledaji ovo Novak i Jelena Đoković - 2 Celebrity Ispod videa na kojem se grle i ljube, Jelena Đoković Novaka je posebnom prigodom opisala onako kako ga ona zna

Pogledaji ovo Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 Celebrity Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

Pogledaji ovo Jelena i Novak Đoković Celebrity Novak Đoković i njegova Jelena ukrali svu pozornost u rijetkom izlasku, sredili su se kao filmske zvijezde: "Za primjer cijelom svijetu"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Aubrey Anderson-Emmons Aubrey Anderson-Emmons Aubrey Anderson-Emmons i Jesse Tyler Ferguson Aubrey Anderson-Emmons i Jesse Tyler Ferguson +16 Aubrey Anderson-Emmons Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda preslatka Lily iz Moderne obitelji, obilježila je važan trenutak u svojem životu

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 8 +27 Lana Jurčević Celebrity Lanu Jurčević napali zbog perike koju je nosila, evo što je odgovorila hejterima na kritike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene