Novakova treća smjena

Jelena Đoković razotkrila Novaka: Objavila je video u kojem je pokazala kako se opušta nakon kasnog meča!

Đorđe Đoković i Goran Ivanišević Đorđe Đoković i Goran Ivanišević DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Đoković i Goran Ivanišević Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram) Novak Đoković, Jelena Đoković (Foto: Instagram) +0 Novak Đoković (Foto: Facebook) Galerija

Jelena Đoković je na društvenim mrežama objavila video u kojem Novak Đoković pere suđe i oduševila njihove obožavatelje.

Najbolji tenisač svijet Novak Đoković ovih dana ostvaruje nove uspjehe na US Openu, ali to ga ne spriječava da kod kuće prione na kućanske poslove, što je na društvenim mrežama otkrila njegova supruga Jelena Đoković.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem Novak ni više ni manje nego pere suđe nakon večere.

"Novakova treća smjena. Ovako Novak meditira nakon kasnog meča na US Openu. On je moj najvredniji igrač u kuhinji", napisala je Jelena uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

A Novak joj naravno nije ostao dužan.

"Radim prekovremeno, treću smjenu radim, da nešto zaradim. Dobro, ovo je terapija. Pitanje je što ti radiš", našalio se Novak.

To je izazvalo oduševljenje njegovih obožavatelja koji ga u takvom izadnju dosad nisu imali prilike vidjeti.

"Bravo, bravo. Odlika velikih je jednostavnost", "Bravo, neka nauče od tebe ovi Balkanci da i muški rade po kući", "Preslatko", "Veliki čovjek u svakom smislu riječi", "Možeš biti Đoković sto puta, ali lonci i poklopci ti ne ginu", "Jedan i jedini Nole, divni ste", "Mislim da treba još vježbati", "Jelena, hvala ti što si ovo podijelila s nama", poručili su joj pratitelji u komentarima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +17 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog legendarne reklame za njom su uzdisale žene i muškarci, a sada je ponovila istu scenu i kao da se uopće nije promijenila

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene