Njena strana priče

Jelena Đoković oglasila se o navodnim Novakovim aferama, žustro je oplela po napisima u srpskim medijima i poslala jasnu poruku

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Novak Đoković (Foto: Facebook) +0 Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram) Galerija

Srpski mediji nekoliko su dana pisali o navodnom flertovanju između Novaka Đokovića i glumice Marije Karan, a sada se o svemu oglasila i Novakova supruga Jelena.

Srpski tabloidi su prije nekoliko dana objavili kako su tenisač Novak Đoković i glumica Marija Karan flertovali na koncertu Dine Merlina u Crnoj Gori te da je njegova supruga Jelena na sve burno reagirala, a ona je sada odlučila iznijeti i svoju stranu priče. Na Instagramu je objavila što misli o svemu.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

"Ako ne demantiraš laž jer nemaš odgovor na glupost i jednostavno ne baviš se time - za novinare se to računa kao zeleno svjetlo da te nastave provlačiti po novinama i od tebe rade dvorsku ludu. Poslije 15 godina pisanja o aferama sa svakom djevojkom iz našeg zajedničkog društva. Sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kad sam ljubomorna bez riječi i djela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo "pouzdane izvore"). A naravno, kada ne demantiraš glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i djelo jednog mladog uspješnog sportaša iz naše zemlje. Omaklo mu se da je samnom zaglavio sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere", napisala je Jelena na Instagram storyjima.

"Živimo u vremenima kada se čovjek stvarno mora zapitati što čita i kome vjeruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vijesti ispunjene neistinom i obmanama zbog kontrole, straha i samim time profita ne može nikoga inspirirati za dobra djela. Znamo da je stup svakog zdravog društva obitelj, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo?! Jel to recept za uspjeh ili propast jednog društva? Vi prosudite. I da ne ispadne da samo pričam u prazno i kao trabunjam iz zone komfora. Ja sam svoj odgovor na lažne i prazne vijesti pronašla u osnivanju časopisa s ciljem da osnažim naše novinare i dam im platformu gdje mogu pisati o društveno korisnim i inspirativnim temama. Umjesto da trčimo za skandalima i klikovima, da damo prostor kreativnim ljudima da pročaju o svojim iskustvima i putu do njihovih vrhova. Da prikažemo najljepše što imamo. Najbolje.", zaključila je Đokovićeva supruga.

Glumica Marija Karan nije se oglasila o napisima, a ranije je na Instagramu objavila fotku na kojoj ona i prijateljica poziraju s Novakom Đokovićem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene