jedva prepoznatljiv

Akcijski junak skinuo majicu i pokazao da je i u 60. godini u top formi, ali pažnju je odvukao jedan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Akcijski junak Jean-Claude Van Damme skinuo je majicu te je pokazao da je u top formi i dalje, no fanovima je pozornost odvukla njegova frizura.

Glumac Jean-Claude Van Damme ikona je filma 90-ih godina i majstor borilačkih vještina, a da i dalje pazi na formu te redovito posjećuje teretanu dokazuju najnovije fotografije. Paparazzi su uhvarili slavnoga glumca bez majice u Malibuu, no njegovim obožavateljima nešto je drugo zapelo za oko.

Pogledaj i ovo Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Ima veliku želju Bio je velika zvijezda 90-ih, a ni u 60. godini ne odustaje od pokazivanja mišića i treninga

59-godišnji Van Damme je pokazao i svoju novu frizuru, a glumac je friško obojao kosu u crveno te je skratio frizuru. Dok je čežerno razgovarao s prijateljima, glumac je zapalio cigaretu, a na sebi je imao samo ležernu trenirku.

Ikona akcijskih filmova i dalje snima, a obožavateljima je otkrio kako želi napraviti još jedan veliki akcijski film. "Želim snimati u Australiji. To će biti odličan film", kratko je nedavno rekao glumac. Karijeru je započeo još 70-ih godina, a belgijski glumac u centar pažnje je došao krajem 80-ih kada je stigao u Hollywood.

Tijekom karantene Van Damme je objavio seriju videa s vježbama, a brojni obožavatelji pohvalili su glumca zbog inicijative.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene