Prosudite sami

Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan

Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) +0 Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Galerija

Riječ je o bivšoj frontmenici popularnog ženskog benda The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger.

Pjevačica danas ima 40 godina, no i dalje ima liniju iz snova.

Pogledaj i ovo showbuzz zavadio kolegice, a sad ljubi pjevačicu Frajer koji s lakoćom osvaja, a još lakše ostavlja - Zbog njega vlada veliko rivalstvo!

Radi se o bivšoj frontmenici popularnog ženskog benda The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, koja je nakon njegova raspada ostvarila još uspješniju solo karijeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Navodno su ostale članice bile ljubomorne na činjenicu da je ona glavna, no kako god bilo, Nicole je ostvarila sve što je zacrtala. I ne samo da joj ide odlično na poslovnom planu, već joj tako ide i na privatnom.

Nakon prekida burne 7-godišnje veze s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, Nicole je sreću pronašla s 27-godišnjim tenisačem Grigorom Dimitrovim, s kojim se počela viđati 2016. godine.

I dok je njezina veza s Lewisom bila javna, čini se kako je pjevačica naučila na pogreškama, pa ljubav s mladim Bugarom skriva kao zmija noge.

Pjevačica se tako vrlo rijetko pojavljuje s mlađahnim dečkom u javnosti, a gotovo nikad na službenim događanjima, pa je tako i neki dan na zabavu InStylea na Beverly Hillsu stigla sama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Za jedan od afterpartyja slavnih Zlatnih globusa zanosna crnka uskočila je u svjetlucavu haljinicu koja je u prvi plan stavila njezine noge, ali i bujni dekolte koji je godinama predmet rasprava.

I dok dio javnosti tvrdi kako ga je uljepšavala kod plastičnog kirurga, ona tvrdi da je sve na njoj majka priroda.

Ostavljamo vam da pokušate sami prosuditi tko je ovdje u pravu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać, Indira Levak, Lidija Bačić (FOTO: Pixell) Indira Levak (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Damir Kedžo (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Oni žele ići na Eurosong: Ovo su neka od imena koja su se prijavila i idu u borbu za Izrael?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) +1 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Celebrity Obilježile su ga uloge mačo frajera, ali ovaj put je on bio taj kome je trebala pomoć

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) +3 Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Celebrity Ima hrpu seksi fotki i udana je: Evo tko je hostesa s vodom koja je postala glavna zvijezda Zlatnih globusa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene