Kakva kraljica!

Ima hrpu seksi fotki i udana je: Evo tko je hostesa s vodom koja je postala glavna zvijezda Zlatnih globusa

Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) +0 Kelleth Cuthbert (Foto: Instagram) Galerija

Kelleth je kanadska manekenka koja se 2015. godine preselila u Los Angeles, a osim što radi kao hostesa, snima i razne reklame te editorijale.

Hostesa Kelleth Cuthbert ukrala je pažnju na dodjeli Zlatnih globusa.

Pogledaj i ovo Naomi Campbell (Foto: Instagram) Bolja od svih U moru golišavih selfija mladih djevojaka, ovoj vrućoj fotki 49-godišnjakinje nema premca

Zgodna brineta na Zlatnim je globusima radila kao hostesa za jedan poznati brend vode, a jutro nakon dodjele postala je hit na društvenim mrežama zbog činjenice da se pojavljuje na većini fotografija iza holivudskih zvijezda na crvenom tepihu, pa su je fotografi tako uhvatili iza Nicole Kidman, Richarda Maddena, Lucy Boynton, Dakote Fanning, Idrisa Elbe i mnogih drugih.

Mnogi su se odlično našalili na njezin račun i prozvali je zvijezdom večeri te zaključili kako bi upravo ona trebala dobiti Zlatni globus ili neku buduću filmsku ulogu. A ni dva dana nakon dodjele ne prestaje se pričati o njoj.

Kelleth je kanadska manekenka koja se 2015. godine preselila u Los Angeles, a osim što radi kao hostesa, snima i razne reklame te editorijale, a jednom se prilikom pojavila i u slavnom časopisu Maxim. Također, mlada dama često promovira vitamine i maske za lice na društvenim mrežama, na kojima ju prati 155 tisuća ljudi.

Manekenka je i u sretnom braku s fotografom Christopherom Von Steinbachom, kojeg je upoznala na jednom snimanju 2010. godine, a radi se o fotografu koji je poznat po golišavim i seksi fotografijama modela. Njegovi su se radovi tako često mogli vidjeti u slavnom Playboyu.

Godinu dana nakon što se par upoznao, on je otputovao u Toronto kako bi proveo neko vrijeme s njom, a samo dva mjeseca kasnije tamo se i preselio. Pola godine nakon toga par se vjenčao, a kako je Kelleth sama priznala, "bilo je to čudno jer smo oboje aktivno odbijali ideju braka". Ipak, niti jedno od njih ne nosi vjenčani prsten na ruci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on

"U 2010. godini, nakon što smo proveli dan zajedno na snimanju, između nas su se dogodile odrasle stvari te su se javili osjećaji. Godinu dana kasnije on je prodao sve što ima i došao živjeti sa mnom. Ne vjerujem u brak, ali vjerujem u njega", napisala je u jednoj iskrenoj objavi na Instagramu.

Atraktivna brineta ima i diplomu iz socijalnog rada, a često ističe kako je oduvijek bila slaba na muškarce s "vražjim" osmijehom, tetovažama i osjećam za avanturu. Pogađate, upravo je takav njezin suprug. Ipak, radno vrijeme od 9 do 17 sati nije joj bilo toliko zanimljivo. "Željela sam potpuno drukčiji život od onog kakav su imali moji roditelji. Naučila sam ne bojati se potpuno promijeniti život kako bi postigla nešto drukčije."

U želji da uspije, Kelleth je promišljeno iskoristila ulogu hostese na Zlatnim globusima s kojih je nekoliko fotografija objavila i na svom profilu na Instagramu, pa smo sigurni da će njezina karijera uskoro krenuti uzlaznom putanjom. Kako je sama priznala, imala je unaprijed isplaniranu strategiju te način poziranja – i upalilo je!

Brojni poznati fotografi već pišu o njoj, u svoj show ju je pozvao i slavni James Corden, i to sve u danu nakon dodjele... Svaka čast!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +1 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: AFP) Celebrity Pozirala sa Zlatnim globusom u naručju: Zaručnik Lady Gage objavio njezinu fotografiju iz kreveta

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Joanne Beckham (Foto: Profimedia) Joanne Beckham (Foto: Profimedia) David i Joanne Beckham (Foto: Instagram) +0 Joanne Beckham s majkom (Foto: Instagram) Celebrity Mlađu sestru Davida Beckhama ispitala policija: Tukla je i ozlijedila oca svoje jednogodišnje kćeri?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene