To samo ona može

Pozirala sa Zlatnim globusom u naručju: Zaručnik Lady Gage objavio njezinu fotografiju iz kreveta

Lady GaGa (Foto: Instagram) Lady GaGa (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: AFP) +0 Lady GaGa (Foto: Instagram) Galerija

Lady Gaga u svom je stilu proslavila osvajanje Zlatnog globusa za najbolju pjesmu.

Unatoč tome što je film "Zvijezda je rođena" u kojem glumi Lady Gaga slovio kao jedan od favorita ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, pjevačica je kući otišla samo s jednim, i to za originalnu pjesmu filma "Shallow".

Pogledaj i ovo Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Uhvaćeni i nakon dodjele! Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

Lady Gaga nagradu je proslavila na sebi svojstven način. Umjesto na nekoj ludoj zabavi do ranih jutarnjih sati, Lady Gaga slavila je u krevetu, s nagradom u naručju i zdjelom žitarica pokraj sebe.

Pokazao je to njezin zaručnik Christian Carino na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio fotografiju svoje zaručnice koja rukom prekriva lice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @christiancarino on

Ranije te večeri Christian i Lady Gaga snimljeni su kako izmjenjuju poljupce na zabavi nakon ceremonije u InStyle x Warner Bros, gdje su se kratko zadržali.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene