Jedan od dražih trenutaka

Jasna Zlokić prisjetila se svog nastupa prije 50 Centa: "Bila sam sretna što su me ta djeca prihvatila kao da sam njihova"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Zlokić Jasna Zlokić In Magazin: Jasna Zlokić - 1 +0 In Magazin: Jasna Zlokić - 6 Galerija

Jasna Zlokić je u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrila kako joj je nastup prije 50 Centa u zagrebačkom Domu sportova 2007. godine jedan od najdražih trenutaka u karijeri.

Naša legendarna pjevačica Jasna Zlokić davne 1984. godine je pobijedila na Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Povedi me". Upravo tu pjesmu izvela je i ove godine na Zagrebačkom festivalu, u sklopu dijela programa kojim su organizatori odali počast dvojici velikih autora i glazbenika koji su ostavili neizbristiv trag u domaćoj glazbi i povijesti festivala: Krunoslavu Kići Slabincu i Rajku Dujmiću.

Pogledaj i ovo Iris Rajčić i Marko Livaja Romantičan odabir Procurio detalj oko prvog plesa Livaje i lijepe supruge, prvu pjesmu pjeva im posebna gošća koju su pozvali za tu priliku!

Nastupom je i sama bila zadovoljna, a u kratkom intervjuu za DNEVNIK.hr prisjetila se najvećih trenutaka svoje karijere. "Teško je izdvojiti nešto jer su duge godine iza mene, ali ja nekako volim izdvojiti taj svoj nastup kao predgrupa 50 Centu", ispričala nam je Jasna.

"To je za mene bio nezaboravan događaj jer sam iz druge branše", dodala je. Cijeli intervju možete pogledati u našem videu, a pjevačica nam je otkrila i je li upoznala slavnog repera na spomenutom koncertu koji se održao u prosincu 2007. godine.

Ova Velolučanka otkrila nam je i svoje planove za ostatak godine te je istaknula kako planira objaviti još nekoliko pjesama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene