Ozbiljnije izdanje

Janko Popović Volarić pokazao novi imidž, ali nisu sve obožavateljice baš oduševljene

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Galerija

Janko Popović Volarić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s brkovima i bradom, što se baš nekima i nije pretjerano svidjelo.

Glumac Janko Popović Volarić na Instagramu je pokazao svoj novi imidž, ali na radost njegovih obožavateljica samo privremen zbog jedne od njegovih novih glumačkih uloga.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić "Drugi svijet" Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

Janko je podijelio fotografiju na kojoj pozira s brkovima i bradom na licu i novom frizurom, a uz nju je napisao i prigodnu objavu.

"Kada mudrost izvire iz pogleda i obasja zajednicu", našalio se Janko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Time je mnoge nasmijao, ali većini se takav nije baš svidio.

"Mrk čovjek", "Užas", "Hvala bogu da takvi brci nisu u modi! Izgledaš kao moj tata, samo njega nitko nije mogao nadmašiti u brkovima", "Kakvi su to brci? Prošao studeni", "Ne brkovi", "Janko ti si kralj i precool","Ajoj, što je ovo", Što je muškarac bez brkova", dio je komentara koje je dobio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene