nikad zadovoljnija

Legendarna žena vrač podijelila detalje iz spavaće sobe i nahvalila svoga novog partnera: ''Iskusan je...''

Jane Seymour Jane Seymour Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour - 3 Jane Seymour - 2 Jane Seymour - 4 Jane Seymour - 1 Jane Seymour - 2 Jane Seymour - 3 Jane Seymour - 4 Jane Seymour - 5 Jane Seymour - 6 Jane Seymour i John Zambetti +17 Jane Seymour - 3 Galerija

Jane Seymour nedavno je dala intervju u kojem je progovorila o svom seksualnom životu, a ono što je priznala sve je iznenadilo.

Britanska glumica i zvijezda serije "Dr. Quinn, žena vrač" Jane Seymour dokaz je da su godine samo broj, a svojim izgledom u osmom desetljeću života i danas ostavlja bez daha.

Novom izjavom iznenadila je javnost koja je prati.

Naime, za časopis Cosmopolitan Jane je nedavno napisala tekst pod naslovom "Seks nakon šezdesete", u kojem navodi da nikad nije imala bolji seksualni život nego sad, sa svojim dečkom Johnom Zambettijem.

"Seks je sada divniji i strastveniji od svega što sam dosad doživjela jer je izgrađen na povjerenju, ljubavi i iskustvu", napisala je.

"Sada poznajem sebe i svoje tijelo, a John je imao vlastitih iskustava - tako da to nije kao kad smo bili mlađi."

"Pretpostavljam da mlađe generacije danas prvo prakticiraju seks, a zatim kažu: 'Oh, usput, pozdrav, kako si?' Što sam starija, to se više seks temelji na emocionalnoj intimnosti, na dijeljenju životnih uspona i padova s nekim - naših osjećaja, radosti, tuge, zajedničkih strasti i želja."

Seymour je također opovrgnula teoriju da seksualni život završava kako starimo.

"Vaš seksualni život ne mora završiti u 60-oj. Na kraju dana, svi traže nešto zbog čega će im krv uzavrijeti u određenom dijelu tijela. Kad to shvatite, bit ćete sretni i zadovoljni", napisala je.

Također se našalila da je bonus kod seksa u starijoj životnoj dobi to što ne možete zatrudnjeti.

''Uistinu osjećam da su seks i intimnost bolji u mojim godinama nego ikada prije. Zapravo stojim iza toga. Morala sam biti sama nakon propalih brakova kako bih naučila kako ne izgubiti sebe i ostvariti se u tom seksualnom i romantičnom smislu", izjavila je glumica.

Inače, Jane se u životu udavala četiri puta. Prvi je put pred oltar stala s Michaelom Attenboroughom 1971. godine. Nakon dvije godine njihova je ljubav pukla, a Jane je utjehu pronašla u njegovu prijatelju Geoffreyju Planeru, s kojim je bila u braku godinu dana.

Treći put udala se za Davida Flynna, s kojim je dobila dvoje djece, a nakon što su se 1992. godine razveli, zaljubila se u Jamesa Kreacha, s kojim je dobila blizance. Zajedno su bili sve do 2015. godine, kada su objavili da službeno nisu više u braku.

Prije nekoliko mjeseci fotografijom na Instagramu potvrdila je da je u vezi s gitaristom Zambettijem i da nikad nije bila sretnija. 

Lijepa Jane tri puta se skinula za Playboy, a posljednji put to je učinila prije četiri godine, čime je postala najstarija žena koja se skinula za naslovnicu poznatog časopisa, a najveću slavu donijela joj je serija "Doktorica Quinn, žena vrač", koja je bila emitirana od 1993. do 1998. godine.

Jeste li pratili seriju "Doktorica Quinn, žena vrač"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Može se pohvaliti i da je bila jedna od djevojaka Jamesa Bonda u filmu o istoimenom tajnog agentu, i to 1973. godine u nastavku "Živi i pusti umrijeti".

Pogledaji ovo Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Nekad i sad Žena vrač i njezin Sully opet skupa nakon 23 godine, pogledajte koliko su se otada promijenili!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 4 Kate Middleton i princ Willam +29 Kate Middleton Celebrity Zdravstveno stanje Kate Middleton zabrinulo javnost, oglasio se i britanski liječnik: "Moglo bi biti ozbiljno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene