Najnovije fotke!

Žena vrač i njezin Sully opet skupa nakon 23 godine, pogledajte koliko su se otada promijenili!

Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Getty Images) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) +0 Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Galerija

Jane Seymor je na Instagramu objavila fotografije s druženja s ekipom iz serije "Doktorica Quinn, žena vrač", koja se okupila povodom 60. rođendana Joea Landa.

Serija "Doktorica Quinn, žena vrač" bila je jako popularna u devedesetima, a gledala se i u Hrvatskoj i svi još dobro pamte njezine glavne protagoniste.

Pogledaj i ovo Jane Seymour Kako joj ovo uspijeva? Sjećate se Dr. Quinn, žene vrača? Slavi 72. rođendan, ali i dalje izgleda gotovo jednako kao u danima najveće slave!

Naslovnu ulogu odigrala je Jane Seymour, koja i sa 70 godina izgleda gotovo jednako dobro kao i tada, a godine su pomilovale i njezinu veliku ljubav iz serije, Sullyja, kojeg je utjelovio glumac Joe Lando.

Lando je ovaj tjedan napunio 60 godina, a tim se povodom okupila glavna glumačka ekipa iz serije te su skupa pozirali za fotke koje je Jane podijelila na svojem Instagramu.

"I nakon svih ovih godina, oni me nose. Srce mi je puno nakon vremena provedenog s ovim nevjerojatnim ljudima", napisala je uz fotke na kojima pozira s Landom te Williamom Shockleyem, koji je u seriji igrao Hanka Lawsona i Jasonom Lelandom Adamsom, kojeg pamtimo po ulozi Prestona Lodgea.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jane Seymour (@janeseymour)

Brojni obožavatelji kultne serije fotke su dočekali s oduševljenjem i mnogi su komentirali kako omiljeni ljubavni par s malih ekrana i danas izgleda sjajno, a komplimente za mlađahni izgled dobili su i njihovi kolege.

Inače, Joe je od 1997. godine u braku s Kirsten Barlow, s kojom ima četvero djece, sinove Jacka, Christiana i Williama te kćer Kate.

Jane se udavala četiri puta, prvi put za kazališnog redatelja Michaela Attenborougha ranih 70-ih, zatim je godinu dana bila u braku s Geoffreyjem Planerom, s Davidom Flynnom u braku je provela 11 godina, a brak s glumcem Jamesom Keacom potrajao je od 1993. do 2015. godine. S Davidom Flynnom dobila je sina i kćer, a s Jamesom Keachom blizance.

Serija "Doktorica Quinn, žena vrač" premijerno je prikazana na Novu godinu 1993. godine i emitirala se do 1998. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 +1 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene