Totalna preslika!

On je sin legendarnog glazbenika, ali za slavu nimalo ne mari, a nevjerojatno je koliko nalikuje slavnom ocu!

James McCartney James McCartney Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju James McCartney James McCartney Paul McCartney (FOTO: Getty) Paul McCartney (FOTO: Getty) Paul McCartney (FOTO: Getty) Paul McCartney (Foto: AFP) Paul McCartney (Foto: AFP) +0 James McCartney Galerija

James McCartney, sin legendarnog Paula McCartneya, ležerno odjeven prošetao je u petak Londonom i popio kavu s prijateljem.

Sin Pula McCartneya, James, koji nevjerojatno nalikuje legendarnom glazbeniku, uhvaćen je u petak od strane paparazza dok je u opuštenom izdanju šetao Londonom i našao se s prijateljem na kavi.

Pogledaj i ovo Paul McCartney (FOTO: Getty) Samo lagano Njemu je 78, njoj 61 godina, ali to nitko ne bi rekao: Već tjednima se ne miču s plaže i uživaju

Ovaj 45-godišnjak bio je ležerno odjeven, a sa sobom je nosio gitaru. Izgledao je potpuno opušteno, a s prijateljem se podružio u kafiću na otvorenom.

Sina Jamesa Paul je dobio s pokojnom suprugom Lindom.

James je surađivao s ocem na nekima od njegovih albuma, objavio je i nešto svoje glazbe, no uglavnom je izbjegavao svjetla reflektora.

Prije nego što je krenuo očevim stopama, čak je radio i kao konobar.

Sin legendarnog glazbenika plijenio pažnju tijekom ležerne šetnje, nevjerojatno mu nalikuje,

Svoj debitantski singl izdao je 2010., a onda je 2013. godine izdao i prvi album, dok je na drugom, ''The Blackberry Train'' iz 2016. godine, surađivao s ocem.

''Kad sam došao u određene godine shvatio sam da sam na gitari nešto bolji od ostale djece u školi, bio sam ponosan i uživao sam u tome. Tada sam počeo sanjati da budem bolji od Beatlesa, ali to je poprilično teško postići'', rekao je jednom prilikom.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Matić - 3 Saša Matić - 4 Saša Matić - 5 Saša Matić - 6 +22 Saša Matić - 7 Celebrity Saša Matić napravio spektakl u zagrebačkoj Areni, koncert nije propustila ni Severina: ''Za ovakve trenutke se živi!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +30 Ivana Knoll Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica ponosno istaknula bujnu pozadinu u tangicama, zbog ovakvih prizora postala je i svjetska senzacija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene