Ljubav cvate

Domaći glumačko-ljubavni par ne krije koliko se voli: Objavili preslatke fotke s romantičnog odmora

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Nova TV) Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag +0 Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Galerija

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag uživaju u susjednoj nam Italiji.

Glumačko ljubavni par, koji je odnedavno zajedno, a koji čine glumica Jagoda Kumrić i glumac Konstantin Haag, uživaju na zasluženoj pauzi snimanja serije "Drugo ime ljubavi" u kojoj glume.

Pogledaj i ovo Jagoda Kumrić i Konstantin Haag omiljena ekipa Zvijezde "Kumova" u rijetkom zajedničkom izlasku, evo koji je bio povod okupljanja: "Lijepo vas je vidjeti skupa!"

Kako su nam i najavili u intervju uoči blagdana, Božić su proveli odvojeno, svaki sa svojom obitelji, no nakon toga zajedno su se otputili na romantično putovanje u susjednu nam Italiju.

27-godišnja Jagoda je na profilu na Instagramu objavila fotografije iz Firence na kojima ona i tri godine mlađi Konstantin ne skrivaju zaljubljensot.

"Pa nek ide život", napisala je Jagoda uz objavljene fotografije i dobila brojne komplimente.

"Prelijepi ste", "Dama u crvenom, sve najbolje barbiko", "Sretno vam bilo ljepotani", "Sretna vam nova, guštajte", neki su od komentara koje su dobili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jagoda Kumric (@jagodic_bobic) on

Par je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, što su potvrdili prošle jeseni.

"Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu koja je centar mog svijeta, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, trenutačno radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku", izjavila je tada Jagoda za Story.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +4 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Ne odustaje: Unakazila je lice, a sada joj prijete oštećenje mozga, truljenje kože, ali i smrt

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene