Jadran prepun vrućih događanja: Od Šibenske šansone do Riječkih stepenica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što je oduševilo publiku u Šibeniku i Rijeci, pogledajte u sljedećoj priči Scene Dnevnika Nove TV!

Zabave ne manjka ni na hrvatskom dijelu Jadrana. Nakon odgođenog nastupa Severina je jučer zapjevala u vodičkom klubu i oduševila publiku. A što je oduševilo publiku u Šibeniku i Rijeci, pogledajte u sljedećoj priči Scene Dnevnika Nove TV!

Pogledaj i ovo Severina - 5 Noge u prvom planu Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Severina je u vodičkoj Haciendi održala sjajan nastup te oduševila brojne fanove. U Šibeniku su pak odzvanjali zvuci šansone, festival je i ove godine okupio brojna poznata imena poput Nene Belana i Nine Badrić.

>> Kakav nastup - Severina skinula haljinu!

'U jednom trenutku sam čak i odrecitirala jer sam zaboravila upast modulaciju pa sam odrecitirala 'Ja plovim daleko i sjećanjima rušim, neki tužni dom', malo su me ljudi čudno gledali', rekla je Nina kroz smijeh.

U Rijeci je pak hit vikenda bio modni događaj - Riječke stepenice. Strmim stubama prošetale su brojne osobe iz javnog života, a među njima i Ivan Krapić, poznati vaterpolist.

'Teško, teško, malo je bilo toplo, ali preživjeli smo i to', rekao je uzbuđeno Krapić. Nakon izleta u modne vode Ivan se ipak vraća na dobro poznat teren.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene