sreća mu se osmjehnula

Prvi saznajemo: S kakvom će pjesmom Jacques Houdek na Eurosong

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda da će Jacques Houdek iz sedmog puta uspjeti otići na Eurosong.

Jacques Houdek godinama pokušava otići na Eurosong, a sada mu je to pošlo za rukom. Njegov glas trebao bi braniti hrvatske boje na 62. Eurosongu koji će se održati u svibnju u Ukrajini. Pjesma s kojom bi se Jacques Houdek trebao predstaviti na Eurosongu još uvijek nije predstavljena javnosti, a to bi se trebalo dogoditi kroz idućih deset dana, kako nam javlja naš izvor.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Radi se o pop pjesmi koja navodno ima i neke elemente opere, a naš izvor tvrdi da je dio produkcije odrađen u inozemstvu.

Podsjetimo, još uvijek je upitno hoće li se natjecanje održati. Izbor za pjesmu Eurovizije trenutno je u velikim problemima. Naime, samo tri mjeseca prije održavanja ovogodišnjeg Eurosonga 21, član ukrajinskog tima za organizaciju dao je otkaz. Javnost su o svojoj odluci obavijestili zajedničkim priopćenjem. U njemu navode da su problemi počeli već početkom prosinca kada je EBU dao zeleno svjetlo Ukrajini za održavanje natjecanja.

Podsjetimo, prošle godine na Eurosongu Hrvatsku je predstavljala Nina Kraljić s pjesmom "Lighthouse".  Hrvatska predstavnica nije se proslavila plasmanom. Završila je na 23. mjestu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene