Nakon trudnoće

'Izgubila sam 30 kilograma no više nikad neću imati ravan trbuh'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatična glumica progovorila se o svojoj borbi s kilogramima nakon druge trudnoće.

Glumica Isla Fihser otvoreno je progovorila za Fitness Magazine o tome kako se vratila u formu nakon drugog djeteta.

Pogledaj i ovo Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 ''Nije fer prema njima...'' Gotovo nitko ne zna kako danas izgledaju već odrasla djeca ovog poznatog para, ona je sad objasnila zašto je to tako

Taj proces nikada nije lagan – zna to i sama 37-godišnja glumica. Isla je udana za komičara Sachu Baron Cohena s kojim ima dvije kćeri; Olive je na svijet stigla 2007., a Elula 2010.

>> 'Što da kažem, to definitivno nije normalna veza!'

Isla je priznala da je nakon druge trudnoće izgubila oko 30-tak kilograma, a iako više neće imati ravan trbuh to joj ne smeta jer ju uvijek podsjeća na njezine djevojčice.

'U prvoj trudnoći sam dobila oko 25, a u drugoj oko 30 kilograma. Imala sam jake jutarnje mučnine, a jedino što sam mogla jest bili su makaroni sa sirom s puno maslaca. Nakon Olive morala sam snimati film 'Šopingholičarka' tako da je producent unajmio trenericu da sa mnom vježba tri puta na tjedan.

U drugoj trudnoći sam većinu težine skinula dojenjem, planinarenjem i vježbanjem s trenerom par puta tjedno', otkrila je Isla.

Australska glumica ne opterećuje se previše svojim tijelom, fokusirana je na svoje zdravlje. 'Ovako sam izabrala izgledati. Ne moram biti savršena, ja sam sasvim u redu', poručila je simpatična glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene