Zar već?

Upravo je ona najseksi žena 2013. godine

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač John Mayer (35) zasigurno je pucao od ponosa jučer kad je američki časopis Men's Health njegovu djevojku Katy Perry proglasio najseksepilnijom ženom u 2013.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Iako smo u novoj godini tek nekoliko dana, muški magazin požurio je prvi objaviti listu 100 ljepotica. Urednici Men's Healtha kažu da je 28-godišnja Katy prvo mjesto zaslužila i zbog uspješne karijere, a ne samo zbog privlačnog izgleda.

'Nakon razvoda od Russella Branda napravila je odličan album. Na Twitteru ima više obožavatelja nego što New York ima stanovnika. Ukratko, Katy Perry nikad nam nije dosta i zato je ona žena godine', objašnjenje je ovog muškog magazina.

>> Katy čestitala bivšem na 10-godišnjoj apstinenciji

Uz Katy u top pet seksi žena u 2013. našle su se i Mila Kunis, Christina Hendricks, Jennifer Lawrence i Jennifer Aniston koja je također ljubila Johna Mayera.

U ljubavi s Jennifer glazbeniku nisu baš cvjetale ruže, ali s Katy je priča sasvim drukčija. U vezi su pola godine, ali namjere su im ozbiljne jer je pjevačica dragog već upoznala s roditeljima za Božić. John je tada svojoj dragoj pod bor stavio gitaru koju je sam dizajnirao i na koju je uz njezino ime ugravirao i datum kada su se upoznali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene