Bolje da pripazi na nju

Trbušnjak do trbušnjaka: Zanosna brineta glavna je atrakcije plaže, dok njezina dragog nema nigdje na vidiku

Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Kevin Trapp (Foto: Instagram) Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart i Kevin Pratt (Foto: Getty Images) Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) +0 Izabel Goulart i Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Galerija

Izabel Goulart snimljena u bikiniju na plaži u Saint Tropezu u društvu prijatelja, bez svog zaručnika Kevina Trappa.

Brazilska manekenka i bivša anđelica Victoria’s Secreta, 35-godišnja Izabel Goulart bila je glavna zvijezda plaže u St. Tropezu gdje je malo tko mogao skinuti pogled s njezina isklesanog tijela koje je san mnogih muškaraca i žena.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart Kakva fleksibilnost! Umirovljena ljepotica u tangicama izvodila poze na koje bi se rijetki odvažili, stvarno je vješta!

Nažalost obožavatelja, naročitog onog muškog dijela, Izabel je zaručena za njemačkog golmana Kevina Trappa koji je od nje mlađi šest godina i trenutno igra za Eintracht Frankfurt. Izabel je u St. Tropezu snimljena bez njega, a odvojenost im pretpostavljamo teška pada obzirom na aktivan seksualan život, kako su ga sami opisali.

"Kevin i ja jako puno vodimo ljubav, četiri ili pet puta tjedno", izjavila je jednom prilikom.

Izabel, koja je rođena u brazilskom Sao Paulu, proslavila se diljem svijeta nakon što je postala zaštitno lice Viktorijinih anđelica 2005. godine. Svoju posljednju reviju za najpoznatiji brend donjeg rublja nosila je 2016. godine., a čim se pojavila na modnoj sceni prozvali su ju novom Gisele Bundchen.

Umirovljenoj Victorijinoj anđelici osim na poslovnom planu, ide i na onom ljubavnom. U sretnoj je vezi s njemačkim golmanom Kevinom Trappom koji je od nje mlađi šest godina, a slove kao jedan od najljepših slavnih parova. Prije dvije godine pale su i zaruke na odmoru u Grčkoj, a Izabel je baš u to vrijeme otkrila i neke pikanterije iz njihove spavaće sobe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene