Primjećujete što fali?

Naš bivši predsjednik viđen je u izlasku nakon dugo vremena, no bez svog zaštitnog znaka izgledao je potpuno drugačije!

Ivo Josipović - 1 Ivo Josipović - 1 Zeljko Hladika/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Josipović - 2 Ivo Josipović - 2 Ivo Josipović - 1 Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Ivo Josipović Ivo i Lana Josipović - 6 Ivo, Tatjana i Lana Josipović +20 Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 5 Galerija

Bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, evo gdje je sada bio u izlasku.

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović već se dugo nigdje nije pojavio u javnosti, ali sada je napravio iznimku te stigao na premijeru predstave ''Nestajanje'' u zagrebačkom HNK.

Josipovića su fotografi uhvatili na ulasku, a sudeći po fotografiji baš i nije bio najspremniji za poziranje.

Podsjetimo, Ivo je bio predsjednik od 2010. do 2015. godine, a od njegovog mandata nije se puno promijenio.

Ipak, na ovim fotografijama primjetno je da mu nedostaje jedna važna stvar, a to su naočale.

Josipović bez naočala je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, bivši predsjednik u sretnom je braku sa suprugom Tatjanom. Ivo i Tatjana upoznali su se 1988. godine, dok su oboje radili kao asistenti na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Pogledaji ovo Ivo i Tatjana Josipović Celebrity Ivo Josipović pored supruge ne skida osmijeh s lica, a bivšu prvu damu Hrvatske već dugo nismo vidjeli!

Vjenčali su se 1990. i godinu dana kasnije dobili kćer Lanu. Samozatajna Lana nije se puno eksponirala tijekom očeva mandata, a i danas živi daleko od očiju javnosti te radi kao asistentica profesora na ETH Zurich federalnom institutu za tehnologiju.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 +24 Jerko Marinić Kragić Celebrity Livajina Iris srčano je bodrila splitsku ekipu iz publike, njenog Marka nije bilo, ali na tribinama je viđen jedan drugi zgodni sportaš!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 +26 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus ravno iz kreveta skočila je u snijeg, a zbog onog što je nosila svi su joj pisali: ''Blago tebi kad imaš dobro zdravstveno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene