opušteni izlazak

Pogledajte kako su se Milanović i Josipović ponašali na promociji knjige Jadranke Kosor, djelovali su kao da se dobro zabavljaju!

Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Ivo Josipović Matija Habljak/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Ivo Josipović Zoran Milanović i Jadranka Kosor Mario Mandarić i Zoran Milanović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Stjepan Mesić, Ivo Josipović Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić Ivo, Tatjana i Lana Josipović +9 Kolinda Grabar-Kitarović, Ivo Josipović Galerija

Zoran Milanović i Ivo Josipović uživali su u druženju na promociji nove knjige Jadranke Kosor.

Promocija nove knjige bivše premijerke Jadranke Kosor, "Kraljica: života ima i izvan politike", okupila je brojna poznata lica u Novinarskom domu u Zagrebu, a došli su je podržati i predsjednik Hrvatske te jedan njegov prethodnik.

Zoran Milanović i Ivo Josipović sjedili su jedno pored drugog u prvom redu te su izgledali kao da se dobro zabavljaju jer su jedno drugom nešto šaputali i smijali se.

Obojica su se pristojno pozdravila s Jadrankom i pozirali s njom pred fotografima.

Milanović je u travnju ove godine došao podržati i Josipovića na praizvedbi njegove prva autorske opere "Lennon", a tada se družio s još dvoje bivših predsjednika, Stjepanom Mesićem i Kolindom Grabar-Kitarović.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +16 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Pogledajte kako Jennifer Aniston izgleda kada nije spremna za fotografiranje, priznala je i čime si je uništila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene