Primjećujete li sličnost?

Bivša uraganka optužila najljepšu pjevačicu Eurosonga da ju kopira, objavila i fotke koje to dokazuju?

Ivana Nikolić Ivana Nikolić Ivana Nikolić/Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Noa Kirel i Ivana Nikolić Ivana Nikolić Ivana Nikolić - 4 Ivana Nikolić - 2 Hurricane Hurricane Hurricane Hurricane +0 Ivana Nikolić Galerija

Ivana Nikolić optužila je Izraelku Nou Kirel da kopira njen izgled, a objavila je i fotografije kojima to želi dokazati.

Bivša Uraganka i srpska pjevačica Ivana Nikolić javno je prozvala izraelsku predstavnicu na ovogodišnjem Eurosongu Nou Kirel da ju kopira, a kao dokaz objavila je i fotografije kako bi sve uvjerila u to.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Noa inače slovi kao najljepša natjecateljica Eurosonga u Liverpoolu, na profilu na Instagramu ju prati više od milijun ljudi, a Ivana sada tvrdi kako kopira njezin imidž i izgled. U pričama je na svom profilu objavila svoje fotografije i mlade Noe na kojima stvarno izgledom i stajlingom podsjeća na nju.

"Ivana Boom Nikolić i ove godine na Euroviziji, ispričavamo se", napisala je Ivana uz objavu.

Noa, izraelska kantautorica, glumica, plesačica i televizijska voditeljica, izazvala je veliko zanimanje na ovogodišnjem Eurosongu i dobila laskavu titulu najljepše pjevačice.  Na Eurosongu se predstavila pjesmom "Unicorn", koju je poseban eurovizijski odbor odabrao čak osam mjeseci prije roka jer su bili toliko uvjereni u svoju odluku.

Obožavatelje ima i među ostalim sudionicama, pa ju je britanska predstavnica Mae Muller čak pozvala na večeru.

"Nismo se još vidjele niti otišle na večeru, nisam imala vremena, no sigurna sam da hoćemo", izjavila je Noa novinarima na prvom službenom predstavljanju.

Na Instagramu je prati 1,4 milijuna ljudi, s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, a koji se dive njezinoj ljepoti i talentu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay - 2 Jacob Tremblay - 4 +10 Jacob Tremblay u filmu Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 5 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 3 +31 Let 3 - 4 Celebrity Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene