Neraskidiva ljubav

Miši 78. rođendan čestitala važna žena od koje nije odustajao ni u paklu u kojem su se našli nakon obiteljske tragedije

Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Ivana Kovač (Foto: Instagram) +0 Ivana Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Kovač jedna je od najvažnijih žena u životu Mate Miše Kovača.

Legendarni splitski pjevač danas slavi 78. rođendan.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač Baš je zgodna! Ivana Kovač raskošnim oblinama zasjenila kolegicu koju uspoređuju s legendarnom Doris Dragović!

Mate Mišo Kovač nedavno je oduševio Split nastupom na drugoj večeri Splitskog festivala koja je održana u njegovu čast. I tada je uz njega bila jedna od najvažnijih žena u njegovom životu, a to je svakako njegova kći Ivana Kovač koja je krenula njegovim glazbenim stopama.

A Ivana mu je danas čestitala rođendan i na društvenoj mreži Instagram zajedničkom fotografijom na kojoj mu sjedi u krilu. "Sretan rođendan ćaća moj! Do neba i nazad", poručila mu je. Dva dana prije obitelj je proslavila i rođendan Mišine supruge Lidije Pintarić za koju je često isticao kako ga je spasila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IVANA KOVAČ ® (@ivanakovacofficial) on

Podsjetimo, Mišo se ženio tri puta. Prvi brak s Ljubicom Komadinom nije dugo potrajao, a navodno mu je presudila fatalna Anita Baturina, bivša Miss Jugoslavije u koju se Mišo zaljubio na prvi pogled. Anita je zbog njega sa svega 17 godina napustila obiteljski dom.

Tri godine nakon razvoda, Mišo je oženio Anitu s kojom je živio život iz snova. Zarade je bilo, par je dobio dvoje djece kao krune svoje ljubavi, Anita se brinula o njihovom domu, ali i pratila supruga na turnejama, a onda se dogodila velika tragedija koja je uništila njihovu obitelj.

Ona se dogodila u travnju 1992. godine kada im je poginuo sin Edi. Edi se 1991. godine kao 16-godišnjak prijavio u specijalnu jedinicu hrvatske vojske pod imenom Škorpioni. Malo manje od godinu dana kasnije, Edi je poginuo pod okolnostima koje nikada nisu razriješene do kraja. Pričalo se i o samoubojstvu te ruskom ruletu, no Mišo je tvrdio kako je njegov sin ubijen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IVANA KOVAČ ® (@ivanakovacofficial) on

Anita se nakon strašne tragedije okrenula vjeri, Mišo je tragao za istinom, a kći Ivana ušetala je u život pun poroka iz kojeg se srećom izvukla uz veliku podršku obitelji. Tako se nosila s gubitkom voljenog brata, a zatim je obitelj sustigla još jedna tragedija 1999. godine kada si je glazbenik pokušao oduzeti život pucavši si u srce u vlastitom domu. Kada je shvatio da je i dalje živ, Mišo je nazvao svog menadžera te mu javio što se dogodilo. Zatim je hitno prebačen u bolnicu "Rebro" u kojoj je operiran te mu je tako spašen život.

Da nešto nije u redu s njihovom kćeri Ivanom, prva je primijetila mama Anita, no i tata Mišio činio je sve kako bi pomogao kćeri da se izvuče iz pakla droge. Ivana se nekoliko godina liječila i u komuni, a u kasnijim je intervjuima otkrila kako je strah od povratka u komunu bio presudan da odbaci takav loš način života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IVANA KOVAČ ® (@ivanakovacofficial) on

41-godišnja Ivana danas gradi glazbenu karijeru, a 2017. godine s dugogodišnjim partnerom Elvirom Hasanhodžićem dobila je i kćerkicu Elenu s kojom rado pozira i na društvenim mrežama, a jednom je prilikom otkrila kako ih je njihovo prvo dijete samo dodatno zbližilo.

Pjevačica i 7 godina mlađi inženjer u vezi su bili 10 godina prije rođenja kćerkice, a iako se u početku bojala kako će se snaći u majčinskoj ulozi, priznala je da je to naljepši osjećaj na svijetu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) +3 Petra Dimić (Foto: Instagram) Celebrity Tko je youtuberica koja je razbjesnila Hrvate komentarima o hrabrim vatrogascima koji su gasili požar na Zrću?  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene