Nije joj prvi put

Tko je youtuberica koja je razbjesnila Hrvate komentarima o hrabrim vatrogascima koji su gasili požar na Zrću?

Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) Petra Dimić (Foto: Instagram) +0 Petra Dimić (Foto: Instagram) Galerija

Influencerica Petra komentirala je rad vatrogasaca koji su čitavu noć gasili požar na Zrću.

Njezino ime je Petra Dimić, a samo na Instagramu broji 382 tisuće pratitelja.

Pogledaj i ovo Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Sve za lovu! Plus-size manekenku napali zbog načina na koji je objavila trudnoću, dočekali je negativni komentari

Mlađoj publici, plavokosa influencerica itekako je poznata, jer veliki broj redovito prati svaki njezin korak na društvenim mrežama te na YouTube kanalu na kojem broji više od 242 tisuće preplatnika.

A nakon sinoćnjeg požara na Zrću, za nju je saznala i šira domaća javnost zbog činjenice kako je u live javljanju popljuvala rad vatrogasaca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

"Dragi moji, dobrodošli u live. Da vam pokažemo što se dešava i koja je situacija nakon požara koji traje 6 sati. Tek sad su se sjetili ugasiti požar, tek sad su poslali kanader! Ovo vam je Hrvatska, samo da kažem svima, ovo je Hrvatska. Nakon šest sati su se sjetili ugasiti požar. Znači, mi šest sati stojimo, smrzavamo se, čekamo s milijun ostalih ljudi. Neću vam govoriti ništa lijepo, jer je ovo katastrofa. Sedam ujutro i dalje gori. Četiri sata smo spavali vani na hladnoći dok gori požar pored nas, u žbunju smo spavali", pričala je Petra dok su vatrogasci još tada gasili požar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

Facebook stranica "Vatrogasci – Oni su naši heroji" objavila je njezin komentar na gašenje požara, a komentari ispod objave bili su takvi da su očito utjecali na influencericu pa je ubrzo napravila još jedno javljanje uživo, u kojem se ispričala vatrogascima napominjući kako su se njezini komentari krivo protumačili. "Svaka čast njima i svaka čast našim dragim ljudima koji su nas spasili. Luda noć. Hvala svim ljudima koji su se borili ovu noć posebno vatrogascima. Ljudi pazite da ne bacate lako zapaljive stvari u prirodu, pogotovo opuške. Čuvajte sebe i prirodu, laku noć", napisala je nadalje oko 8 ujutro na Instagram storyju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

Petra se na Instagramu predstavlja kao "dijete mjeseca", "influencer ljepote godine 2019. po izboru Cosmopolitana", autorica knjige "Buntovnica, ljubavnica, diva" te youtuberica od 2014. godine. Dotična je već jednom razbijesnila domaću javnost kada je gostovala u jednoj emisiji za koju su mnogi komentirali kako joj tamo nije mjesto, iako su tema emisije bili upravo influenceri i njihova rad te zarada.

A Petra odlično zarađuje na temelju društvenih mreža zbog velikog broja sljedbenika na raznim kanalima na kojima raspravlja o modi, kozmetici te ostalim svakodnevnim temama. Ubrzo je došla i ponuda za knjigu koja je opisana sljedećim riječima.

"Svaka djevojčica želi biti kao ona! Petra Dimić je među najjačim Youtube divama u regiji. Prati je čak 500.000 ljudi. Atraktivnim fotografijama svaki dan diže prašinu na Instagramu. Crveni ruž, duga roza kosa. Vole je i mrze. Saamopetraa u svojoj knjizi po prvi puta javno otkriva tajne svojih ljubavi i piše o prijateljima koji su joj zabili nož u leđa! Iskreno, otvoreno, iz srca.
U iskrenoj ispovijesti čitajte sve o najtežem prekidu zbog kojeg je plakala danima. Petra otkriva i onu stranu za koju ne znaju niti njezini obožavatelji. Govori o tome tko joj je najveća podrška u životu i kako se kao tinejđerica konačno pomirila s ocem. 'Svi smatraju da sam hrabra i da nikad ne plačem, da sam frajerica, to nije prava istina. U knjizi sam prava ja...'"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

Petra je u jednom od svojih video uradaka u kojima iskreno komunicira s obožavateljima priznala i povećanje usana zbog iskompleksiranosti što joj gornja usna nije jednaka donjoj te oduševila pratitelje, kao što radi i svaki put kada objavu atraktivnu fotografiju na nekoj društvenoj mreži.

A hoće li plavokosa Instagram zvijezda sada dobiti još više pratitelja ili će neke izgubiti, ostaje pričekati pa vidjeti. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) +2 Paul Walker (Foto: AFP) Celebrity Djevojčica čiji je slavni tata poginuo u stravičnoj nesreći danas gradi karijeru modela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene