samo da je golišavo

Knoll pokorila i ulice Beverly Hillsa: U tijesnom bodiju odradila vruće poze i mamila poglede

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +19 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll na svojim Instagram storijima objavila je videozapise u kojima je pozirala na autu izvodeći vruće poze.

Ivana Knoll ponovno je pokazala svoju fantastičnu liniju tijela i zanosnu stražnjicu u seksi odjevnoj kombinaciji dok je pozirala na ulicama Beverly Hillsa. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 4 slažete li se s njenim mišljenjem? Knoll javno podijelila neugodnu situaciju koju je doživjela od hrvatskih klubova, pa samouvjereno poručlila: "Ništa me ne može zaustaviti..."

U videu je pokazala kako šeta ulicom u tigrasto-crnom bodiju na koji je kombinirala crne visoke štikle, a potom je izvodila atraktivne poze na crvenom automobilu.

Njezine prezgodne noge također su podizale puls pratiteljima, ali i prolaznicima, pa je na jednom od storija pokazala kako je i oni snimaju svojim mobitelima te se u pozadini čuo njezin smijeh.

Ovo nije prvi put da se Ivana u tako eksplicitnoj kombinaciji šeće ulicama. Nedavno je tako pozirala i na londonskim ulicama, gdje su je čak ulovili i paparazzi.

Na svom profilu na Instagramu objavila je i niz fotografija na kojima pozira čitajući novine u crnim tangicama i prozirnom topu, a u opis je stavila emotikon plišanog medvjedića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Podsjetimo, Knoll svoju veliku popularnost ponajviše duguje oskudnim navijačkim izdanjima u kojima je vjerno bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Katru i zbog kojih je postala prava svjetska senzacija.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 1 +29 Maja Šuput - 2 Celebrity Detalj na Maji Šuput koji se nije svidio svima: ''Ženo, jedno veliko ne, progutale su te!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 4 +21 Donna D'Errico - 3 Celebrity Svoje velike slave 90-ih prisjetila se seksi fotkom u badiću koji joj je obilježio karijeru, no danas ju je teško prepoznati na prvu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene