nije sve kako se čini

Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 6 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 +21 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll postala je prava svjetska senzacija, a naša najpoznatija navijačica pokušala je ugrijati ulice Londona seksi odjevnom kombinacijom.

Ivana Knoll postala je prava svjetska senzacija nakon nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, a još je veću slavu stekla nakon zadnjeg prvenstva u Katru, gdje su je oblijetali brojni obožavatelji.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

U posljednje vrijeme Ivana često boravi izvan granica Hrvatske, a paparazzi su je uhvatili na londonskim ulicama, gdje je imala fotografiranje u crnom korzetu i bodiju.

Ta kombinacija nije previše skrivala, a Knoll je bez problema na hladnijim temperaturama pozirala pokraj britanskih znamenitosti.

Ipak, fotografije paparazza pokazuju malo drugačiju Knoll, koja na ovim realnim fotografijama ima i celulit te nije toliko utegnuta kao na fotografijama s Instagrama.

Svojim dugim nogama i hrabrošću da ovako prošeće na niskim londonskim temperaturama nije mogla proći i bez pozornosti tamošnjih građana i turista, koji su je snimali dok je šetala cestom.

Nekoliko videozapisa objavila je u svojim pričama i na profilu na Instagramu, a izašavši iz poznate crvene telefonske govornice, Knoll se zavrtjela oko rasvjetnog stupa te pozirala za kameru.

''Netko je rekao: 'London je danas malo topliji''', napisala je Knoll u opis videozapisa te dodala emotikon koji umire od vrućine.

''Prouzročit ćeš prometne nesreće na ulicama!'' napisao joj je jedan pratitelj, dok su se drugi divili njezinim dugim nogama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

''Blokirala je promet!'' smijao se jedan pratitelj.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 1 +26 Zrinka Cvitešić - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić u haljini s dekolteom do pupka pokorila i New York, gdje je predstavila novi, veliki projekt

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Mae Whitman Jennifer Aniston i Mae Whitman - 2 Mae Whitman - 1 +13 Mae Whitman Nekad i sad Pogledajte dirljivi susret Jennifer Aniston i glumice iz "Prijatelja" nakon skoro 30 godina, sjećate se koji je lik glumila?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene