Poznati su detalji

Ivanu Zaku ljubomorni muž obožavateljice zaprijetio policijom, evo što ga je na to natjeralo: "Da se to odmah riješi!"

Ivan Zak Ivan Zak Luka Gerlanc/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak Ivan Zak Ivan Zak Ivan Zak - 1 Ivan Zak In Magazin: Ivan Zak - 3 Ivan Zak - 1 Ivan Zak - 3 Ivan Zak - 4 In Magazin: Ivan Zak - 1 +6 In Magazin: Ivan Zak - 2 Galerija

Ivan Zak je u Special Happy Showu otkrio kako je zbog obožavateljice, ni kriv ni dužan, skoro završio na policiji.

Ivan Zak publiku je davno osvojio, ima bazu fanova na kojoj mu mnogi mogu samo zavidjeti. Koliko ga žene vole, potvrđuje svaki njegov nastup, ali i društvene mreže.

Na pitanje je li slobodan, voditelju Happy FM-a Elvisu Mehičiću diplomatski je odgovorio:

"Kada ne radim, onda sam slobodan, a kada radim, zauzet sam."

Zbog jedne obožavateljice i ljubomornog muža skoro je imao posla s policijom.

"Zovu me dečki, frendovi, koji mi vode društvene mreže i kažu dobili smo prijetnje od čovjeka... Rekao im čovjek - ja idem odmah sada na policiju, Ivan Zak šalje mojoj ženi poruke, da se to odmah riješi, recite mu odmah da mi se javi! Kažu mu moji ljudi - gospodine ako nema plavih kvačica to su vam lažni profili, to nije profesionalna stranica nego 'fejk'. I eto skoro sam nagrabusio", prisjetio se Zak.

"Najradije bih da internet ne postoji, svaka budala može otvoriti lažni profil i praviti ti probleme", dodao je.

U problemima je bio i na samome početku, dok je tražio put do publike, došao na ideju najluđeg pothvata u karijeri kaže – tigra.

"Ja sam u to vrijeme krenuo, pa imaš PR službe koje šalju press ali nikako da uhvatiš neki članak, da ti netko čuje pjesmu, čuje za tebe. Kažu oni meni najbolje da ti profuraš s nekom manekenkom, onda ćemo mi to plasirati, a ja kažem ne, ne, to mi je bilo bezveze... Onda sam dobio ideju, s redateljem dok smo snimali spot, tražili smo neku egzotičnu životinju i došli do čovjeka koji ima tigrove. Odmah je bilo - što je ovo, ovaj nije normalan, ima tigra, onda sam ja uzvratio novinarima koji su me tražili da dofuram manekenku i dofurao tigricu, to je zapravo odjeknulo, to mi je bila najbolja reklama koju ne možeš platiti, svi portali bili puni. Onda sam se unormalio", ispričao je.

Iako se obožavateljima učinilo da je nakratko nestao sa scene, Ivan Zak to demantira, otvorio je vlastiti studio u kojem radi na novom albumu i najavljuje nove hitove.

"Za nekoliko dana mi izlazi nova pjesma, ja sam perfekcionist, volim kada se dogodi kemija i pogodi me emocija u pjesmi. Za neke pjesme su snimljeni i spotovi, a ja ih ne želim objaviti, mojim suradnicima to nikako nije jasno, ali takav sam", kazao je.

Slušatelji Happy FM-a imali su priliku premijerno čuti nove stihove, ali i velike planove svestranog pjevača koji je u jednom trenutku imao tri diskoteke, dva kafića i salu za vjenčanja, što mu je bilo previše pa je  odabrao glazbu i nije pogriješio.

"Glazba je moj stil života i dok sam živ bavit ću se njom. 2017. je gorila Arena, ponovit ću Arenu ili neku veliku dvoranu", poručio je Zak.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zvonimir Bebek Zvonimir Bebek, Željko Bebek, Borna Čop Željko Bebek, Davor Radolfi, Zvonimir Bebek Željko Bebek, Davor Radolfi, Zvonimir Bebek +20 Zvonimir Bebek Celebrity Nasljednik naše glazbene legende izgleda kao prava rock zvijezda, a djevojke ga s razlogom obožavaju i obasipaju ljubavnim porukama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene