Ma golupčići!

Rakitić je svoju Raquel potpuno razmazio, a ona se nakon brčkanja u plićaku brzo pohvalila onim što je za nju napravio!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 +23 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Galerija

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri snimljeni su kako bezbrižno uživaju u plićaku jedne plaže na otoku Formentera u Španjolskoj, evo kako su se zabavljali.

Naš bivši nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri snimljeni su kako uživaju na plaži na španjolskom otoku Formentera.

Paparazzi su uhvatili golupčiće dok su izlazili iz mora, a Ivan je Raquel nosio do obale na leđima. Naš nogometaš kratko je i fotografirao svoju lijepu suprugu, a ona se tim fotografijama i pohvalila na društvenim mrežama.

Ona je za kupanje odabrala jednodijelni kupaći kostim koji je imao veliki prorez ispod grudi pa joj se tako vidio poveći trbuščić koji inače vješto sakrije na svojim objavama na društvenim mrežama, a Ivan je nosio crne kupaće hlače.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Raquel i Ivan već neko vrijeme uživaju na odmoru, a nedavno su se pohvalili i fotografijama s jahte na kojoj su plovili.

Ovaj par zna se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar, a anas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +27 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Celebrity Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti pa ponosno pokazala trudnički trbuščić!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lalla Salma - 12 Lalla Salma - 15 Lalla Salma - 16 Lalla Salma - 18 +13 Lalla Salma - 17 Celebrity Svi su bili opijeni ljepotom ove princeze, a onda joj se odjednom izgubio svaki trag, nitko ne smije pitati što joj se dogodilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene