"Jedan od bolnijih u životu"

Partner naše omiljene glumice pokazao što mu se dogodilo u žaru plesa, nakon nezgodnog udarca samo je ostao ležati

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 +22 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Galerija

Ivan Jarnec objavio je na Instagramu video s probe s Darijom Lorenci Flatz za show "Ples sa zvijezdama" pa svima pokazao što mu se dogodilo.

Glumica Daria Lorenci Flatz osvojila je sve simpatije u showu "Ples sa zvijezdama" u kojoj joj je plesni partner i mentor Ivan Jarnec, a koji je sada otkrio kako izgledaju njihove probe, kao i da ponekad znaju biti poprilično bolne.

Pogledaj i ovo Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec ''Sad se tek vidi...'' Dariji i Ivanu tijekom proba stigao je jedan gost: ''A di ste nam baš njega poslali od svih ljudi u žiriju!''

"Prošli tjedan je bio jedan od bolnijih u mom životu. Objavit ćemo jedan video koji je krasno uredila naša Paula Jeričević. Želimo se svima zahvaliti na reakcijama nakon treće live emisije. Dajemo sve od sebe i potrudit ćemo se nastaviti u tom ritmu. Pouka dana: bolje to nego da ti je pukla prepona", napisao je Ivan uz video u kojem se vidi kako ga je Daria u žaru plesa slučajno udarila u najosjetljivije mjesto, nakon čega je ostao ležati na podu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Jarnec (@ivanjarnec)

"Vi ste hit i volimo vas", "Najbolji ste, Ivane", "Ajooj, top ste", "Ojojoj, proći će. Super ste", "Upsi", neki su od komentara koje su dobili.

Tema treće emisije bila je ljubav i plesli su lyrical, a Daria je u prilogu prije plesne izvedbe, otkrila i raspričala se o pokojem emotivnom detalju u svom životu.

"Jako volim živjeti. U mom životu je bilo stvarno par teških izazova. Prvi mi je bio kad sam tu došla sama sa 16 godina bez roditelja, u Zagreb iz ratnog Sarajeva. Prvo prolaziš taj jedan užasno težak proces, nosiš se s tim da se tvoj život više nikad neće vratiti. Druga situacija je rođenje mojih dečkiju koji su rođeni dva mjeseca ranije. Nema nikakvih prognoza u tim prvim danima i zapravo se ne zna hoće oni govoriti, pričati, kakve će sve biti posljedice. Kad sam rodila svoje treće dijete imala sam jednu zdravstvenu situaciju koja je bila maligna. Ustvari mi je moje dijete spasilo život jer je ta cijela priča otkrivena jako na vrijeme, ali je bilo šokantno to saznati odmah po rođenju djeteta. Meni se čini koda sam često dobila podijeljene teške karte koje su imale vrlo pozitivne ishode i strašno sam zahvalna životu na tome. Mislim da je život čudesan dar i da je na nama da ga živimo punim plućima jer stvarno ne znamo do kad smo tu'', zaključila je Daria.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 4 +20 Jasmin Stavros - 3 Celebrity Stavrosa je supruga Žarka izvukla iz pakla ovisnosti, a posljednjih godina pronašao je mir u vjeri i životu u prirodi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 1 Amanda Holden - 2 Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 3 +25 Amanda Holden - 2 Celebrity Ima 52 godine, a izlasci bez jednog odjevnog predmeta su joj omiljeni, što je ovog puta bilo baš jako vidljivo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene