Teški životni izazovi

Naša omiljena glumica otvorila dušu pa se dovela do suza: ''Bilo je maligno, dijete mi je spasilo život''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Ples sa zvijezdama: Daria i Ivan - 1 Ples sa zvijezdama: Daria i Ivan - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 +14 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 Galerija

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec ovoga su se puta u showu ''Ples sa zvijezdama'' predstavili lyricalom.

Naša talentirana i svima omiljena glumica Daria Lorenci Flatz te njezin partner Ivan Jarnec u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali u lyrical. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama napustili su Maja i Marko - 3 Predivno ispričana priča Par koji će se pamtiti po rušenju granica: ''Nismo htjeli da dođemo u situaciju - njoj se popušta jer nema nogu''

Tema emisije bila je ljubav, a Daria je u prilogu prije plesne izvedbe, otkrila i raspričala se o pokojem emotivnom detalju u svom životu. 

''Jako volim živjeti. U mom životu je bilo stvarno par teških izazova. Prvi mi je bio kad sam tu došla sama sa 16 godina bez roditelja, u Zagreb iz ratnog Sarajeva. Prvo prolaziš taj jedan užasno težak proces, nosiš se s tim da se tvoj život više nikad neće vratiti. Druga situacija je rođenje mojih dečkiju koji su rođeni dva mjeseca ranije. Nema nikakvih prognoza u tim prvim danima i zapravo se ne zna hoće oni govoriti, pričati, kakve će sve biti posljedice. Kad sam rodila svoje treće dijete imala sam jednu zdravstvenu situaciju koja je bila maligna. Ustvari mi je moje dijete spasilo život jer je ta cijela priča otkrivena jako na vrijeme, ali je bilo šokantno to saznati odmah po rođenju djeteta. Meni se čini koda sam često dobila podijeljene teške karte koje su imale vrlo pozitivne ishode i strašno sam zahvalna životu na tome. Mislim da je život čudesan dar i da je na nama da ga živimo punim plućima jer stvarno ne znamo do kad smo tu'', zaključila je Daria. 

Daria i Ivan u trećoj emisiji plesali su lyrical. 

"Ja bih rekla da si ti večerašnjim plesom istresla napetost i dala jednu životnu lekciju, a to je da kad je najteže – moramo se boriti! To je Darija!" komentirala je Franka Batelić.

"Moji loši komentari dosad su bili takvi zato što si ti željela možda previše u tom trenutku, ali to se zna dogodit. Večeras je druga priča. Ono što mi se još svidjelo je to što si bila opuštena", kazao je Marko Ciboci.

"Meni je drago da ste ovo čudesno otplesali, danas ste stvarno bili zajedno, ova neopterećena zaigranost je dala neku lakoću i mislim da je to bilo super", poručila im je Larisa Lipovac Navojec.

"Cijela poruka koju si danas plesala je jako draga i jako bitna i hvala ti na tome! Bili ste skladni, zasjala si!" komentirao je Igor Barberić

"U svakom plesu učim nešto novo, ali u ovome sam bila najslobodnija. Meni je ples dio terapije cijeli život i nakon svih loših situacija u životu uvijek sam se vraćala plesu", rekla je Daria.
 

  1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Viktor Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 4 +30 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka Batelić čestitala je našem nogometašu Dan očeva, a fotografija koju je objavila rastopit će mnoga srca!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene