Morate je pogledati!

Majoli se prisjetila stare fotke s oskarovske zabave, no svi su primijetili veliku razliku koja je mnoge ostavila u čudu

Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli Iva Majoli - 2 Iva Majoli Goran i Nives Ivanišević i Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 2 Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić +24 Iva Majoli i Stipe Marić Galerija

Iva Majoli povodom dodjele Oscara podijelila je uspomenu iz 2017. godine kad je pozirala s glumcem Caseyjem Affleckom.

Bivša tenisačica Iva Majoli na Instagramu je objavila fotografiju iz 2017. godine na kojoj pozira s Caseyjem Affleckom, bratom Bena Afflecka, s kojim se tada zabavljala na zabavi Eltona Johna. 

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

Casey je tada osvojio zlatni kipić u kategoriji za najboljeg glumca za ulogu u filmu ''Manchester pokraj mora''. 

Zanimljivo je da između fotografije od prije šest godina koja stoji na Ivinu profilu i ove koju je sad objavila ima dosta razlike. Naime, Iva je na sadašnjoj zagladila lice, podignula obrve, obraze i pojačala šminku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Međutim, poznato je da Majoli korekcije nisu strane ni bez filtera jer je javno progovorila o zahvatu peglanja bora.

"Dr. Nikola Milojević preporučio mi je da dođem na fenomenalnu Plazmu PRGF. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice, pa ono izgleda zdravo, pomlađeno, sjajno, elastično", objasnila je tada svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +27 Maja Šuput - Bloom - 2 Celebrity Šuput prekrila grudi s tek dvije tkanine, a zanimljivo je i ono što je imala između njih: "Kome smeta, ne mora gledati"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Leticia Calderon na sprovodu Ignacija Lopeza Tarsa Ignacio Lopez Tarso Leticia Calderon, Ignacio Lopez Tarso - 2 Leticia Calderon, Ignacio Lopez Tarso - 3 +5 Leticia Calderon, Ignacio Lopez Tarso - 4 Celebrity Preminuo je Melesio iz Esmeralde, neutješna glumica oprostila se od kolege: "Izgubili smo velikog glumca i čovjeka"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene