Dugogodišnji prijatelji

Kada ne ljubi novu 19 godinu mlađu djevojku, Boban se druži s našom uspješnom sportašicom, ona se pohvalila zajedničkom fotkom

Leonarda Boban (Foto: Instagram) Leonarda Boban (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Galerija

Iva Majoli je na profilu na Instagramu objavila fotografiju sa Zvonimirom Bobanom i zajedničkim prijateljima.

Vijest da se Leonarda i Zvonimir Boban razvode nakon 28 godina braka nedavno je odjeknula u domaćoj javnosti, obzirom da su slovili kao jedan od najstabilnijih parova i od tada plijene dodatnu pažnju i prati se gotovo svaki njihov korak.

Pogledaj i ovo Zvonimir Boban i Leonarda Lončar opet zajedno! Ljubavna priča Leonarde i Zvonimira Bobana započela je davne 1989. godine, ona je zbog njega napustila karijeru: "Ja sam već tada htjela..."

Zvonimir je pronašao novu ljubav s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić s kojom je i snimljen u Bolu na Braču, a dok vrijeme ne provodi s njom druži se s nekim starim prijateljicama. To je otkrila umirovljena tenisačica Iva Majoli koja je na profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju nastalu u jednom bračkom baru.

"Obitelj, prijatelji, kumovi. Dobra stara vremena", napisala je Iva uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Leonarda se pak u posljednje vrijeme puno druži s pjevačicom Ninom Badrić čime su se pohvalile na društvenim mrežama. Zajedno su se družile u Zagrebu, nakon čega su posjetile i Međugorje.

"Nek' je moja Stella došla, odmah mi je Zagreb ljepši i veseliji. Prekrasna iznutra koliko i izvana moja Leonarda", napisala je Nina, a s njom su se složili mnogi njezini pratitelji koji su im objema uputili brojne komplimente.

Leonarda se u Zagreb vratila iz Švicarske, u koju se obitelj zbog Zvonimirova posla preselila prije četiri godine. Bivši supružnici imaju petoro djece od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Celebrity Svjetski mediji raspisali se o holivudskoj legendi u Dubrovniku, prvo se pokušao sakriti, ali sada sa svima spremno pozira

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene