malo čipke i zamamni prorez!

Atraktivna Hrvatica i pobjednica srpskog realityja pojavila se u javnosti nakon šuškanja da čeka dijete

Iva Grgurić Iva Grgurić Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 3 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 5 Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 4 Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 2 Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 1 Iva Grgurić - 7 +12 Iva Grgurić - 6 Galerija

Iva Grgurić zablistala je na dodjeli nagrada MAC u Beogradu, na kojoj se pojavila nakon nedavnih šuškanja da čeka dijete, što je sama opovrgnula.

Starleta i pobjednica srpskog realityja Zadruga Iva Grgurić nije propustila dodjelu MAC nagrada u Beogradu, na čijem se crvenom tepihu pojavila u zamamnom izdanju.

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 10 ''Istina je da sam...'' Hrvatica koju srpska publika obožava otkrila što je po zanimanju, ali i zašto je u posljednje vrijeme drastično promijenila izgled!

Iva je zablistala u bijeloj čipkastoj haljini s dubokim dekolteom, ali i visokim prorezom na nozi, u kojoj je plijenila pažnju dok je spremno pozirala okupljenim fotografima.

Krajem godina srpski su se portali raspisali o Ivinoj navodnoj trudnoći i vijesti da čeka dijete s poduzetnikom Nemanjom Petoševićem, međutim Iva je za Pink.rs dala kratku izjavu i negirala trudnoću.

"Hvala što ste me pitali je li informacija točna. Ja nemam bliskih izvora koji se bave davanjem takvih informacija. To su gluposti što se piše'', rekla je kratko.

Par isprva nije javno pričao o svojoj ljubavi, a potom je Iva počela dijeliti njihove zajedničke fotografije. Inače, Nemanja je jedan od dvoje braće koja će naslijediti vođenje očeva biznisa u susjednoj državi, a prema bliskim izvorima, vrijedan je i normalan dečko, zbog čega su ga mnogi Ivini fanovi odmah i prihvatili.

Iva je Hrvatica koja je pobijedila u showu Zadruga, a otada je skupila vojsku fanova koja je vjerno prati na društvenim mrežama. Prošlog je ljeta priznala da se podvrgnula nekim plastičnim operacijama, da je uvećala grudi te da je njima vrlo zadovoljna.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić +9 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 10 Celebrity Vjekoslava Huljić u prozirnoj bluzi pokazala više od očekivanog i zaslužila titulu jedne od najzgodnijih hrvatskih baka!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Isabelle Adjani - 2 Isabelle Adjani - 1 Isabelle Adjani - 3 Isabell Adjani +5 Isabell Adjani Nekad i sad Dok je rađala sina ljubavi svog života, on se zabavljao s miljenicom Hollywooda: ''Naša ljubav bila je kao neizlječiva bolest''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene