''Svi me pitate...''

Hrvatica koja je odnijela pobjedu u srpskom showu priznala da je opet operirala grudi: ''Jako sam zadovoljna''

Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 4 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 3 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 8 Iva Grgurić - 9 Iva Grgurić - 3 +12 Iva Grgurić - 5 Galerija

Iva Grgurić našla se na meti komentara zbog izgleda dekoltea pa je odlučila ponovno pod nož kako bi to promijenila.

Hrvatica koja je pobijedila u srpskom showu "Zadruga" Iva Grgurić ne skriva kako je ponovila operaciju grudi. 

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 10 ''Istina je da sam...'' Hrvatica koju srpska publika obožava otkrila što je po zanimanju, ali i zašto je u posljednje vrijeme drastično promijenila izgled!

Njezini pratitelji nakon prvog zahvata upućivali su joj veoma pogrdne komentare poput "Grudi su ti prespojene", "Kao da imaš jednu dojku, a ne dvije", te se zbog silnih osuda odlučila ponovno otići na operaciju. 

Iva je na Instagramu objavila niz novih fotografija s odmora, a nakon toga na svojim storijima odgovarala je na pitanja fanova, te je priznala kako je bila na korekciji grudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

"Mnogi od vas me pitaju jesam li popravljala grudi, jesam i jako sam zadovoljna", rekla je iskreno starleta.

Prije odlaska u "Zadrugu 2", napravila je mnoštvo estetskih korekcija na sebi, a neke od njih su: usne, jagodice, mačje oči, povećanje grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

I dok neki komentiraju kako pretjeruje sa zahvatima, Iva se na to ne obazire. Na Instagramu redovito dijeli detalje iz privatnog, ali i poslovnog života.

Često dijeli i fotografije iz teretane na kojima pokazuje kako je svoju liniju dovela do apsolutnog savršenstva.

Inače, nakon pobjede u Zadruzi medijima je istaknula kako je odlučila izgraditi karijeru, a ulazak u reality show bio joj je prečica za blistavu budućnost. 

1/52 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Lukasa Nole - 3 Posljednji ispraćaj Lukasa Nole - 2 Posljednji ispraćaj Lukasa Nole - 1 Posljednji ispraćaj Lukasa Nole - 5 +47 Posljednji ispraćaj Lukasa Nole - 4 Celebrity Posljednji ispraćaj Lukasa Nole završio teškim riječima: ''Smrt mu je sjedila na ramenu, a on joj se smijao u lice''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput se pohvalila fotografijom iz raskošnog kreveta u luksuznom hotelu, ali pažnju je ukrao seksi crni kompletić koji je izvirio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene