''Presretni su!''

Šuška se da Hrvatica koja je osvojila srca srpske publike čeka dijete sa skromnim nasljednikom

Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 3 Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 3 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 2 Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 1 Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 4 Iva Grgurić i Nemanja Petošević - 5 Iva Grgurić - 7 Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 3 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 9 +15 Iva Grgurić - 8 Galerija

Iva Grgurić, prema pisanju srpskih portala, očekuje bebu s biznismenom Nemanjom Petoševićem, no dvojac se o tome još nije oglasio.

Iva Grgurić, starleta i pobjednica srpskog realityja Zadruga, navodno očekuje dijete s biznismenom Nemanjom Petoševićem.

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 10 ''Istina je da sam...'' Hrvatica koju srpska publika obožava otkrila što je po zanimanju, ali i zašto je u posljednje vrijeme drastično promijenila izgled!

Kako piše srpski Kurir, Iva i Nemanja sve drže u tajnosti, a on je zbog dolaska bebe izuzetno uzbuđen, rekao je izvor.

Par isprva nije javno pričao o svojoj vezi, a potom je Iva počela dijeliti njihove zajedničke fotografije. Njihovu vezu mnogi su odobrili i žele im sreću, a o trudnoći se još nisu oglasili.

Međutim, Iva je za Pink.rs dala kratku izjavu i negirala trudnoću.

"Hvala što ste me pitali je li informacija točna. Ja nemam bliskih izvora koji se bave davanjem takvih informacija. To su gluposti što se piše'', rekla je kratko.

A je li uistinu trudna ili ne, otkrit će vrijeme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Inače, Nemanja je jedan od dvoje braće koja će naslijediti vođenje očeva biznisa u susjednoj državi, a prema bliskim izvorima, vrijedan je i normalan dečko, zbog čega su ga mnogi Ivini fanovi odmah i prihvatili.

Iva je Hrvatica koja je pobijedila u showu Zadruga, a otada je skupila vojsku fanova koja je vjerno prati na društvenim mrežama.

Ovog ljeta priznala je i da se podvrgnula nekim plastičnim operacijama, da je uvećala grudi te da je njima vrlo zadovoljna.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +28 Joško Gvardiol - 2 Celebrity Joško Gvardiol pokazao u čijem lijepom društvu uživa u božićnim blagdanima i slobodnim danima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati MasterChefa - 2 Kandidati MasterChefa - 1 Maja Jalšovec, MasterChef - 28 Maja Jalšovec, MasterChef - 27 +27 Maja Jalšovec, MasterChef - 26 Celebrity Pogledajte kako su kandidati MasterChefa provodili slobodno vrijeme nakon kuhanja: ''Stvorili smo svoj mali svemir''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene